ada58 Hamileliğinizde bulantılarınız kaçıncı haftadan sonra azalmaya başladı ve tam anlamıyla kaçıncı haftada bitti?
Suigeneris ada58 10.haftada azaldı, 12ye doğru tamamen bitti benim. Ama herkesin durumu farklı oluyor. Kimi 9 ay boyunca çekiyor, kiminin hiç olmuyor. Ama doktorumun dediğine göre çoğu hamilede 12.hafta itibariyle bitiyormuş
Deletedmom2265 ada58 Ben 12 hafta ruhumu teslim ettim 13’den sonra azaldı bulantı ilacını bırakamadım ama 1’e düşürdüm cesaret edemiyorum 😕
kendincebirii ada58 8.haftamda başladı 13.haftadayım hala devam ediyor doktorum 16.haftada biter dedi ☹️
ada58 çoğu kişinin 12. haftada geçirmuş dediklerine göre ama 9 ay boyunca çekene de allah yardım etsin 🙏🏻
dilara_cinar99 18.haftaya kadar sanırım şimdi 32. Haftamdayım bu seferde oğlum baskı yapıyor sabahları aç kalınca bulanıyor 🤷🏻♀️
Sedaknrg ada58 Ben 6. Haftadan 14. Haftaya kadar cektim prilam kullanarak yemek yiyebildim bulantı devam etse de kusmamı azalttı baya .. 🥲Et tavuk yumurta asla yiyemeden bu süreçte sadece peynirli tost ve yoğurt çorbası ile idare ettim .😒 Çok şükür şimdi çok daha iyiyim her şeyi yemeye başladım.🙏🏻 Şimdi 17. Haftadayız prilam bırakmaya korkuyorum biraz açıkçası biraz daha kullanıcam sanırım 🙈
ada58 Sedaknrg prilam günde kaç tane kullanıyorsunuz ben gece 2 tane gündüz 2 tane alıyorum hiç kusmadım ama bulantım çok oluyor
Minelsi Haftada başladı 23 falan geçti sonra 27. Haftada tekrar başladı ve 31. Haftada hala devam ediyor 😔
SevimlimX Haftada başladı 15. Haftamdayim hala devam ediyor prilam almama rağmen günde bir kez de olsa kusuyorum çok zor
Neslihan81 ada58 eğer mide bulantin devam ediyorsa doktorum bana prilami gece yatmadan önce 2 tane iç öyle yat demisti baya faydası oldu bir dene istersen çünkü sabah 2 tane içtiğimde fayda etmiyordu yediklerimle beraber içtiğim ilaç da gidiyordu böyle daha faydalı oldu.
ada58 Sedaknrg ben günde 4 tane alıyorum doktorum 4 e kadar alabilirsin dedi ama çok mu acaba kusmaktan çok korkuyorum
Sedaknrg ada58 bana da dedi doktorum ama direndim arttırmak istemedim 1 de devam ettim kişiden kişiye değişir tabi çok zor günlerdi rabbim yardımcısı olsun herkesin . Bırakınca başlar diye korkuyorum bende şimdi bi süre daha kullanacam bu yüzden