Cansuu22 Arkadaşlar bir süredir cildimde kuruluk başladı normalde yağlı bir cilde sahip olmama rağmen ayrıca yoğun saç dökülmem var ve azaldı kepekte çok var hamilelikten önce cildiye doktoru şampuan vermişti ama etki etmiyor ne önerirsiniz iki durum için
Deva22 Cansuu22 ayni durumu yaşıyorum yağlı bir cildim vardı şimdi pul pul dökülüyor kepeklenme de başladı ve nerdeyse hiç dökülmüyor saçlarım. Yüzüme falan nemlendirici sürüyorum ama kepek için henüz bişey yapmadım. Eczanede ketoral diye bir şampuan var o iyi gelirdi bir ara ondan alicam
Anneyiiimm Cansuu22 benim de dökülüyo ya saç kalmadı Allahtan vitaminler toparlıyo yenileri çıkıyo hep bide daha doğumdan sonra çok dökülecek diyolar umarım öyle olmaz🤲🏻
Ezoo35 Deva22 doktorum kesinlikle yasak dedi ketoral ve konazol bende egzama var sakın kullanmayacaksın dedi lütfen böyle şampuanları doktorunuza sormadan almayın kullanmayın
Deva22 Ezoo35 yaa gerçekten mi aslında her şeyi sorarım ama bunu sormayı düşünmedim şampuan diye. Teşekkür ederim.
oztrk14 Cansuu22 benimde yüzüm kuruluktan egzama gibi olmuştu cerave nin nemlendirici kremini sürdüm çok güzel hemen geçirdi bildiğin çenem yara gibi olacaktı kuruluktan
Ezoo35 Deva22 rica ederim bende rastgele sormuştum. Doktorum baktı bilgisayarından. İçinde bi madde varmış o çok tehlikeli dedi. Kafamda ki egzama kulaklarıma da vurdu hamilelikten solüsyon bile kullanmama izin vermedi 🤕🤕
Deva22 Ezoo35 bana daha önce doktorum krem gibi deriden kullanılan ilaçlarda sorun olmayacağını söyledi o yüzden ben de şampuanı hiç sorma gereği duymadım kullandığım şampuanı değiştirmeyi deneyeyim o zaman ben de 🤗
Betus32 Ezoo35 benimde her yerlerim egzama oldu ürtiker gibi ne yaptınız nasıl geçti.. Çok kaşınıyorum ve kabardı sürekli
Ezoo35 Betus32 valla hiçbirşey yapamadım Hergün duşa giriyorum. Ev yapımı doğal elma sirkesini suyla birebir karıştırıp kafama sürüyorum o şekilde az da olsa iyi geliyor
Betus32 Ezoo35 bacaklarım dirsek içerim kafamın arkası saç içinde de çıkmış bugün 😭😭zor tutuyorum kendimi kaşımamak için niye böyle oldum. Vücudum kabarık ve kıpkırmızı