_Lavinya Bendiyebiri Herkes de benle dalga gecti eşim de geçti 😅 Ben kesin koyarım demedim ama sürekli dillendirdigim için şimdi hepsi alışmış eşim bile 😂🤭 hatta eşim yanına ikinci isim arıyor 😂😂😂😂
Bendiyebiri _Lavinya ooo siz başarmışsınız o zaman benim eşim dalga geçip kapattı başka isimler söylemeye başladı 😂 bence güzel eşin kabul ettiyse ne mutlu 😁
Bendiyebiri goz45 tanıdığım birinin adı oda gerçekten çok temiz çok efendi bir kızdı. Şuan söz söyleyince çok hoşuma gitti benimde. Anlamının bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum. Teşekkürler ❤️🙏🏻 Bende Zeynep ismini düşünüyordum Buda aklıma takıldı şimdi 🤍
[silindi] civcivimmm erva nida betül belinay esila hira melek asel bunlar yegenlerimin ismi belki hosunuzq gider😍
bebislerimi_buyutuyorum civcivimmm bizimde nasip olursa kızımız olucak ismini Miryam koymayı düşünüyoruz Hz Musa’nın kız kardeşinin ismi,oğlumun ismi de Musa 😊 bozmayalım abi kardeş isimlerini dedik 😊
EdaEge _Lavinya maysa gayet guzel anlamli ve Türkçe kökenli bir isim. Bizde kızımız olsa koymayı düşünmüştük ozellikle esim cok istiyordu.