Mihrimahhhhhhhh Denizyildizi1 aden de helak olan ad kavminden gelme maalesef internette cogu ismin anlami yanlis isterseniz bir bakin
kbr-9 Merve_alp12 Ben de Nil Sare die düşünüyorum . Sare isminin tam anlamı hakkında bilginiz var mi?☺
birperi Asellerden linalardan aşırı soğudum ben 😅 sınıfında 10 tane falan olmasına gerek yok bence. 😄 Ben kendi kız isim listemi paylaşayım size: Asya İlbilge Ilgın Almila ❤️
Aslicikk Biz kızımıza Belis ismini koyucaz 🍒 söylenişi kibar ve çok kullanılmayan bi isim olsun istedik
ikitosbikannesi_ Fatmakaplan aynıyız Fatma hanım 10. Hafta ve isim konusunda da aynıyız. Kız olursa Zeynep.
Kubra_elif_ahmet civcivimmm Annem 48 yaşında adı ŞİRİN bir kızım var adı Elif şimdi ikinci olacak İkra Dua olsa diyorum yada Elçin Dua ama henüz karar veremedim herhalde haftada bir isim değiştiriyorum
civcivimmm Kubra_elif_ahmet Dua ismi aslında benimde çok hoşuma gidiyo hatta duha ismi olarak görüyorum ben hep
Eminehira civcivimmm civcivimmm bende 30 haftalık kız bebek bekliyorum kızımın adını yeni isimlerden asel zümra hüma asya koymak istemedim bu haftaya kadar düşündüm hiraa koymak istiyorum belki hiraa nida olabilir
Nihanus civcivimmm heh işte benim kafadan biri bende dümdüz Türkçe isim arıyorum oğlumun adı yaman aynı öyle basit düz bir isim inşallah şu aralar aklımızda doğa ve öykü var oğlumuz öykü diyor herhalde öykü olacak gibi. Masal ve kumsal da çok güzel aslında asyada güzel ama pek bir anlam içermeyen düz sözcük olduğu için içimize sinmedi
3366d Nihanus dünya dilinde bile biliyor asya adı doğu anlamına geliyor eşim okey dese hemen koyardım💥
Meryemcee Bi oğlum var 2 yaşında yavuz isa adı 🥰şimdide 26 haftalık kızımız olucak inşAllah onunda adını yağmur nisa koyucaz Allah nasip ederse, 🥰
Emine1233 civcivimmm ben ikranur koyacağım hem anlamlı hemde kulağa çok tatlı geliyor benim için kuran da da geçiyor bu isim oku anlamında nur da yanına koyduk tek isim gibi oldu
user124578 Emine1233 benim kızımın adıda ikranur ve severek koydum ve hiç pişman değilim çok güzel ve kibar bir isim adıyla yaşasınlar 🥰