Rabiaugur Kkkrks bende beğeniyorum ama insanlar bazen değişik buluyor söylüyorum o ne be diyorlar bi soğuma geliyo sonra kararsızım o yüzden
Kkkrks Rabiaugur Kendiniz beğeniyorsanız koyun bence çünkü isim de zevk meselesidir herkes de aynı çağrışımı uyandırmaz bence Fikrine önem verdiğiniz insanlara danışabilirsiniz belki
civcivimmm mucizeolsunn kendi ismim betül 🥰 olmasa koymayı düşünürdüm hatta benim iki ismim var kübra betül kübrayıda seviyorum ama iki isim olayına karşıyım 🥰
mucizeolsunn civcivimmm eşim de Fatma Betül koyalım eğer olursa diyor ama bende iki isim sevmediğim için sadece Betül’ü istiyorum🌺
Mucizecim LawyerEce benimde kızım olacsk gülce ismini çok istiyorum ama esim bir türlü isinamadi etraftan nasil karşılanıyor nasil bir bebek zamanla alışıliyor mu
LawyerEce Mucizecim Henüz ailemize katılmadı kendileri:) Her isime alışıyorlar. Bade ismini kimse sevmedi ben yinede taktım ama. Herkes alıştı.
haklisinesracim Cano91 çok merhametli sevecen bir çocuk ama aşırı hareketli oğlan çocuğu gibi derler ya durmuyor
Yalova77 civcivimmm Kamelya annemin ismi hem çok güzel bir çiçek ismi hem de çok nadir bulunan bir isim 🥰