Minnakelifim03 Madonna cenneti müjdeleyen melek demek ama bazı yerlerde anlamı yok diyor anlamı olmayan isim mi olur İnternet sonuçta yalan yanlış bilgi çok. Ben kızıma elif buglem ismini koydum çok da beğenilir ismi
Tuliy5 Minnakelifim03 Internette yalan yanlış bilgi çok ve nu bilgilerden biri de Buğlem’in cenneti müjdeleyen melek olması. Nihat Hatipoğlu gibi din insanları bile açıkladı Buğlem’in öyle bir anlamı olmadığını. Buğlem anlamsız bir isim. Anlamsız olduğu için de haliyle kötü bir anlamı da yok, bu yüzden konulması yasak değil dinen
Eslemdemr0309 Eslem; Allah’a inanan onun yolundan sapmayan anlamına geliyor kuranı Kerimde geçiyor başta bilmiyordum anlamini eşimle benim ismimizden yola çıkarak bulmuştum anlamına baktım çok hoşuma gitti insallah kızıma koyucam bu ismi 🥰🧿🤲🏻
Ayseee60 linamom bizim anlamı sardığımız isim aslında lena Linanın anlamını ili araştırın Kuranda geçmiyor. Lena olarak geçiyor bende o yüzden vazgeçtim
Kendineanne Kuranda her geçen kelime de güzel anlam içermiyor maalesef araştırmak lazım internette bilgi kirliliği çok fazla inanmıyorum ben pek anlamlarına
mororkidee Esrahmett cinsel yolla bulaşan hastalıkların testinin dalga konusu olması sorun değilse koyabilirsiniz tabi 😊
Gozdeonay Esrahmett ve ayrıca o testin ismi eliZa Z harfi ile okadar gereksiz ki bir milyon insana sorsan kactanesi bilecek 😂
Gkce_56 Esrahmett kızımın ismi elisa çok da beğenerek ve isteyerek koydum ismini duyan bir daha soruyor ve çok beğeniyorlar evimin Elizabethi diye seviyorum 😃💕
_Lavinya Efemgul Benim eşim de sevmedi ilk sonradan baya alıştı 😅 ama bugün öğrendik ki bebeğimiz erkekmiş 🙈
Esrahmett mororkidee sizin seviyenize düşmek istemiyorum yoksa muhabbet uzayacak siz koymayın olur biter ben çok seviyorum kızımın ismini
Karemela Tucesrt Bende Açelya🌺'yı çok beğeniyorum büyük kızımin ismi Asya sizce uyumlu olurmu Açelya ismiyle 😊