ozgeakkaya Aylin,Beril,Mina,Bensu,Gülşah beğendiğim isimler hala düşünüyorum 🤔 ☺️🥰 İlk kızım Eslina Öykü♥️👧🏼
OzgeSvr Momcrowns 5 tane kızınız var bu çok güzel bir şey maşallah🧿 benim de ikinci kızım olacak çok mutluyum
Kkkrks visneliayran Berra ismi peygamber efendimiz tarafından konulması yasaklanmış bir isimdir . Bilginiz olsun
Merveesl Benimde ikinci hamileliğim ilk kızım Elif Esila bunuda Eflin Ada düşünüyorum Eflini hiç duymamistim çok hoşuma gitti anlamida çok güzel
Sedanurcini0101 Merveesl anlami cennete acilab kapi olarak geçiyor canim ama hic bir anlami yok bende eflin çok istedim araştırdım kuranda geçiyor diye kouacaktim ama hic bir anlami yokmus malesef
Madonna Biraz araştırdım buğlem ismini koyulabilirmiş. Yanina bir isim koyarsak olurmuş. Çocuklarınıza koynanizda bir sakınca yok deniyor. Zaten çoğu ismin anlamı yanlış biliniyor. Bu ismin yanına ek isim koyucam değiştirmicem. İstediği ismi kullanır.
hilaleee civcivimmm 2 yıl olucak çocuğumuz olmuyor ama hep içimden bı ses olucak inşallah kızın olucak hatta diyorum İsmide Ayşe hümâ olucak💕🥺🌹
2minik hilaleee Rabbim en güzel şekilde tez vakitte bu mucize haberi almanızı nasip eylesin,sağlıkla kucağınız dolsun inşallah 😇
Bendiyebiri hilaleee inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız 🙏🏻 Burda hamileyim postunuzu görürüz ❤️
Leylican 11 haftalık hamileyim kızım olursa leyli olacak inş☺️ eşim bana tanıştıgımız ilk günlerden beri leylican der☺️