suleesrky Makaron instagramda “isimleringercekanlamlari” isminde bir sayfa var orada Lina ismi çok uzunca açıklanarak anlatılmış. Kesinlikle bakmalısınız. Bir ünlü çocuğuna koydu diye anlamı hic araştırılmadan herkesin koyduğu ve bu sene duymaktan gına gelinen isimlerden birisi bence. Ben anlamı güzel olsa dahi tercih etmezdim bu kadar popüler olan bir ismi zaten. Diğer dediğiniz isimler de muhtemelen bu sayfada mevcuttur. Bakarsanız daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz inşallah. 😊🌸
Nurefsan civcivimmm Reyyan Hafsa 2.bebeğim de erkek kızımız olsaydı bu iki isimden birini düşünüyorduk.
Haticebt civcivimmm benim güzel kızımın adı Zeynep Leyla oldu.. Rabbim bir tane daha nasip ederse Elif Azra koymayı düşünüyorum
Kgksdkgk65 Yusraozd Yani biraz basit gibi sanki tabi sizin kararınız ama anlamsız geldi bana, belki de yabancıvari oluncadır 🤷♀️
Mszrn9678 Madonna çok anlamsız boş bir isim bende buğlem düşünmüştüm iyi araştırmak gerekiyor google de çoğu isim anlamı yanlış
Ayseee60 linamom bizim anlamı sardığımız isim aslında lena Linanın anlamını ili araştırın Kuranda geçmiyor. Lena olarak geçiyor bende o yüzden vazgeçtim