civcivimmm Yeni nesil olmayan yani asel duru liya lilya vs isimler gibi değilde daha normal isim önerileriniz varsa bekliyorum 😍 Sizler hangi isimleri koydunuz veya koymayı düşündüğünüz isimler neler?
Denizvegokyuzu civcivimmm Hayat nefes derin gibi isimleri çok beğeniyorum her nesilde kullanılabilecek türden ama çevremde olduğu için düşünemedim bile 😇
Velaguv civcivimmm efnan anlamı cennetteki güzel gözlü kız demekmiş diziden duyunca merak etmiştim anlamını
ikitosbikannesi_ Fatmakaplan aynıyız Fatma hanım 10. Hafta ve isim konusunda da aynıyız. Kız olursa Zeynep.
4_cennetevlat_4 yaseminan Berra ismini peygamberimiz degistirmis anlam güzel ama koyulması iyi değil araştırın lutfen hayırla doğsun insallh
Mucizecim LawyerEce benimde kızım olacsk gülce ismini çok istiyorum ama esim bir türlü isinamadi etraftan nasil karşılanıyor nasil bir bebek zamanla alışıliyor mu
YeniAnneee06 Kızım olucak sanırım doktorum tahmin ederek söyledi eğer kızım olursa Defne Deren koyucam kızıma 💕
yaseminan 4_cennetevlat_4 Berre ismini değişmiş Zeynep yapmış diye biliyorum berra ile çok benziyor ama anlamları farklı
Nurrr06 4_cennetevlat_4 Berra değil Berre ismi değiştirmiş.. ayrıca Berra peygamber efendimizin halasının ismi
Madonna Kızım olacak buğlem koycaktim ama bu sayfadan yazan bir arkadaşımız. Buğlem isminin anlamı olmadığını soyled sayfayida atmis açıkçası kararsız kaldım çoğu yerde cenneti müjdelen melek diyordu. Bilemiyorum şimdi 😔
Mszrn9678 Madonna çok anlamsız boş bir isim bende buğlem düşünmüştüm iyi araştırmak gerekiyor google de çoğu isim anlamı yanlış
Zeyleysu Dilara, Zeynep, Büşra, İnci, Tuğçe, Tuğba, Kübra, Esra, Esma, Derya, Yaren, Nilay, Cemre, Melike, İpek
Denizvegokyuzu civcivimmm Evet umarım içinize sinen en güzel isme karar verirsiniz 🤗 30.haftaya giricez biz henüz kararlastiramadik 😅