Deniz0011 Kizlar 28+2 haftalik hamileyim parmaklarimda uyusma var neden oluyo bilen varmi🤔 karincalanma hissi gibi sabah olmustum uyudum gecti simdi yine basladi
Askna Deniz0011 34 haftalık hamileyim bende de aynısı oluyor çok fena bir şekil de hemde özellikle sabah uyanınca parmaklarımı hissetmiyorum gibi hareket ettiremiyorum ve bileklerim de ağrıyor kırılacak sanki 🤦♀️
Angel26 Deniz0011 benimde geceleri uyandığımda uyuşmuş oluyor şişiyor sallıyorum kolumu geçiyor.genelde geceleri
Ece0611 Deniz0011 benimde oluyordu şun 36 haftadayım bi ara tuzu tamamen bırakmıştım geçti ama şuan herşeyi yendiğim için tekrarladı doğumdan sonra geçecek diyorlar bakalım
Merve3344 Bende 36 haftalık hamileyim 3 haftadır kolumda parmaklarında uyuşma var karincalaniyor.doktoruma danıştım ödemden olduğunu söyledi.agri kesici kremde yazdı ama fayda etmedi ancak doğumdan sonra gider dedi beni uyutmayacak derecede:(
Askna Merve3344 çok geçmiş olsun öncelikle şaşırdım gerçekten benim de kötü uyuşuyor uyanınca kıbırdatamıyorum bile parmaklarımı ama uyurken böyle bir sorunum olmuyor sadece uyanırken oluyor birkaç saat içinde geçiyor