Dmllale Bugün eşimle civilden zıbınlar bornoz falan aldık birde bimden aldığım küvete file aldım ama olmadı değiştiricem. Bimden küvet alanlar fileyi hangi marka aldınız
Glsh14 Dmllale bende bimden katlamali küvet aldim filesini e bebekten aldim 50 liryadi.ordada zaten iki cesit file var bi normal kuvet icin birde katlanan kuvetlerden var uzerinde resm icar zaten canim.bene git degistir aldigin fileyi vardir
Hunilininbirii File üstünde bebek üşürmüş yıkanırken bende öyle fileli setlerden alcaktım vazgeçtim küvetin içine sünger alıcam
Dmllale Hunilininbirii ben biraz pek anlamıyorum bu alışveriş işlerinden. Link varmı atar mısın bakıyım
Dmllale maviananas civile baktım canım çok az küçük geliyor biraz büyüğü varsa alıcam yoksa iade edip e bebeğe bakıcam
Duygudikicidkc Ben file almadım bi arkadaşım önerdi sünger aldım onunla tek başınayken de yıkayanilirsin dedi file atacak diye korkuyorsun dedi sünger öneririm
Melike0146 Dmllale civilde her boy icin file var ve orda kuvetler de var deneyerek alabilirsiniz biz oyle yaptik
maviananas Dmllale katlanır küvet icin olan varsa alın yoksa diğerleri bebek üstündeyken çıkabilir Allah korusun
Hzlkaya Dmllale file almayın filede üşüyorlar sudan yukarda olduğu için ben içine banyo süngeri almıştım aşırı rahat yıkıyodum ve hiç üşümüyordu