yildizk Kızlar merhaba, İst. Av. yakasında tavsiye ettiğiniz hastaneler ve doktorlar var mı? ve doğum ücreti hakkında bilgileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim🙂
Bifat1 yildizk Sultangazi medigold sultan hastanesi Normal 2500₺ Zorunlu sezeryan 3000₺ İsteğe bağlı sezeryan 3500₺ Muayene ücreti 160₺ Nst 20 ₺
Hilalbasak yildizk kendi doktorumu onereyim .istanbuk avrupa bayrampasa bayoark hastahanesi YELIZ GUMUS normal 2200 Sezeryan 3500 Nst 40 tl
gamzosgamzos Deletedmom623737 yaaa bende ilk defa çarşamba başarı hastanesine gidicem inşaAllah hatta bir postumda siz önermiştiniz hastaneyi sizin vesileniz ile araştırdım 😊 nst ye kaçıncı haftada başlıyorlar acaba ilk gebeligimde baska hastanede 35 te baslamışlardı ama bazı hastaneler daha erken başlıyormuş 29+0 olacağım Allah nasip ederse
Deletedmom623737 gamzosgamzos Canım nst duruma göre degişir bende 30 da girmiştim bebeğimin hareketlerinde yavaşlık vardı doktor nstye bağlamıştı ama çok şükür bir sıkıntı çıkmamıştı 🥰 35 haftadan sonra her muane olduktan sonra nst ye baglıyor doktorlar 🥰
gamzosgamzos Deletedmom623737 aman çok şükür Rabbim tüm yavruları korusu inşaAllah bebişler bazen böyle korkutmayı seviyorlar 🤦♀️😊 anladım canım demekki bir sorun olmadığı sürece 35.haftadan sonra düzenli bağlıyorlar bilgilendirdiğin için teşekkür ederim 🌸❤
asellmom babygeldi o hastane esenyurt damı? Bide bebişin pozisyonu uygunsa renkli ultrasonla bebeğin yüzünü gösteriyorlar mı? 😊
Deletedmom623737 sunset_momy NST hamileliğin 32. haftasından sonra uygulanan bir testtir. Fetal kalp atım hızı kontrolü olarak da bilinen bir Non Stress Test yani NST, bebeğin sağlığını kontrol etmek için kullanılan yaygın bir doğum öncesi testidir.
babygeldi asellmom Evet esenyurtta,ben henüz 25.haftamdayım ama 30.haftadalarda renkli ultrasonla gösterip görüntü veriyorlarmış