Nesli29 Herkese merhaba, belki daha önce konuşulmuştur ancak sormak istiyorum Mersin merkezde özel hastane araştırıyorum yalnızca doktor değil tüm ekipten ilgilerinden memnun kaldığınız hastaneyi yazabilir misiniz?
Moco_44 Nesli29 bende mersinde yaşıyorum. 4 haftalık hamileyim 5. Haftaya girecegim. Forum yaşam hastanesini çok övüler gittim ama berbattı😁 Bulursan banada söylermisim ya. Bende şimdilik devlete aldım. Devlettede hangi doktor iyi biliyorum öğrenirsen benide bilgilendirirsen çok sevinirim
dml33 Nesli29 city hospitala gidiyorm ilk doğumda orda oldu cok memnumdm hastne çalışanların ilkte arzu doruga gittim bunda türkan saymaz muayene 155 doğum 4 bin
Ahmet2121 Nesli29 Mersin vip medikal park tek geçerim doğum sonrası göğüs ucu kreminizi rezene çayınızı bile yazıyor doktorlar
Melekk-911 dml33 doktor sana numarasını verdi mi , her istedigin an ulaşabiliyor musun yoksa hastaneyi arayıp öyle mi baglaniyorsun bişey sorman gerektiğinde ?
Ahmet2121 Maddiyatınız yoksa da normal doğum olacaksa Mersin şehir hastanesi çok iyi uzman kadrosu var ve yenidoğan yoğun bakımı da var
Sevalli Özgü keskin yılmaza gidiyorum ben istediğiniz hastanede yaptırıyor doğumu ben özel yenişehir hastanesini tercih ettim haftaya doğumum var kısmeste 🙏🏻🥰
Azize_3347 Sevalli Yenişehir Hastanesi’nde doğum ücreti ne kadar peki canim konustunmu doktorla bende orda doğum yapacamda daha konuşmadım fiyati