Seyda123 Dun hastaneye gttim 40 haftaligim doguma alalim suyun azsa dedi baktilar suyum az degil 4 gun daha bekleyelim suyun gayet iyi dedi dua edin 4 gune kadar kendi sancimla gidiyim insallah yoksa suni sanci vercekler onuda istemiyorum yoksa 4 gune kadar sancim olmazsa gitmeyimmi hastaneye cevremdekiler sancin olmadan gitme suni sanciyla mahvederler evde sancini cekmen daha iyi diyolar sasirdim kaldim nolur yardim edin moralim cok bozuk😢😢
Demetdemircioglu Seyda123 bende suni sanciyla dogum yaptim hicte anlatildigi gibi kotu degildi herkesin agri esigi farklidir canini sikma🤗
Mbceylanli Seyda123 ya şu çevredekiler acaba hangi tip fakültesinden mezun olmuşlar. O kadar sinir bozucular ki her şeye bi yorumları var. Bana da Yok suni sancı çok kötü Yok dayanamazsın diye korku verdiler. Doktorumla konuştum hatta bi kaç arkadaşımında doktoruyla konuştum ve aslında çevredekilerin kuru gürültü olup ortalığı velveleye vermekten başka bi halta yaramadıklarını anladım. “Suni sancı demek sana kendi sancının geldiği andakinden çok daha fazla sancı verecekler seni mahvedecekler demek değil. Sadece rahimin kasılmasını sağlayarak doğumu başlatmaya yardımcı olan bi serum. Yanı sen kendi sancını çeksen de Zaten suni sancı dediğiniz şey kadar çekeceksin” cevabı beni tatmin etmişti.
Fatma12 Seyda123 ayni durumdayiz diyebilirim 39+4 deyim doktorum hersey normal nts de de normal cikti bi hfta daha bekleyelim sancin gelmezse suni sanci veririz dedi bende senin gibi istemiyorum suni sanciyi hani hic de bisey yokki allah icin merdiven yuruyus bos valla hic tik yok bende dua ediyorum kendiliginden olsun diye allah yardimcimiz olsun
Haziranannesii Seyda123 ben suni sancı olayını bilmemde doktoru dinle git kakasını yerse ne olacak son zamanlar önemli
sebos Bende dün 40 haftayı doldurdum bayram tatili dolayısıyla akşam acile gidicem hafif hafif sancılarım bence suni sancıdan korkmayın bilmediğimiz için korluyoruz belkide sezeryandan iyidir inşaAllah bugün yarın doğururuz Rabbim bir nefeste kurtarsın cümlemizi 🙋♀️
Seyda123 Mbceylanli ya hic sorma herseye bisey diyolar insan yasamadgi icin ister istemez dusunuyo ve korkuyo sinir oluyorum
SemraCantrkCokun Ben normalde SAT’a göre 39+5’im. Yani 40 olmak üzere. Baştan beri bir hafta geç döllenme dendiği için doktor doğumumunun 38+5’e göre olacağını haftaya pazartesi bi daha kontrole gelmemi söyledi tabi bu süre zarfında doğum gerçekleşmezse. Ki malesef şu an Doğuma dair hiçbir belirtim yok. Buna rağmen tedirginim ya bir şey olursa. Ya bebek kakasını yerse diye. Bilmiyorum zor bir durum yaa😪Beklemek daha çok yoruyor😪imkanınız varsa dört günü beklemeden bir daha kontrole gidin derim ne olur ne olmaz.
Seyda123 SemraCantrkCokun canim bende ondan korkuyorum gec doganlarda ya kaka yeme ihtimali ya plesanta yaslanmasi yada kordon dolanmasi oluyomus gtmesine giderim ama gttihim an yatis yaparlar suni sanciyla
Seyda123 Fatma12 aminnn canim insallah kendilihinden sancimiz gelir evde cekeriz biraz suni sancidan korkmak bi yana hastanede tek basima cekecegim icinde korkuyorum evde olsa en azindan esimden falan destek alirim insallah suni sanciya gerek kalmadan kendi sancimiz gelir rabbim herkesin yardimcisi olsun
TugbaDogu Canım ben 41+3 te doğum yaptım aynen benimde sancım filan hiç bişey yoktu nts normaldi ama artık günüm geçtiği için mecburen suni sancı verildi evet zordu hemde çok zordu ama meleğini kucagına alınca herşey bitiveriyor inan hic korkma allahin izniyle bisey olmaz saglikla dogurursun ama bence bi kac gun daha bekle sonra tekrar git kontrole olmazsa suni verirler sezeryandan iyi en azindan
Seyda123 TugbaDogu simdi bana 4 gun sonra gel dedi sence 4 gunden de fazla beklemelimiyim sancim gelmezse
Haziranannesii Seyda123 ben suni sancı olayını bilmemde doktoru dinle git kakasını yerse ne olacak son zamanlar önemli
Acrbaby Seyda123 bekleme canım suni sancıda kendi sancından hızlı ilerliyor sonucta doğurunca hatırlamıyosun bile , Allah korusun tansiyonun değişir yada bebek kakasını yapar falan , arada git bende gün aşırı
Mrvbdk Seyda123 canım benm sancın yok diye kontrole gitmemmezlk etme bayramda acilede olsa git bebeğin vakti dolmuş suyyna kordonuna kalp atıslarına baktır kmse istemez suni sancı almanı ama sancı yok diyede 1 2 hafta beklenmeZ onu diyenler bebeğin sağlığı açısını düşündülermi blmyrm
TugbaDogu Seyda123 valla canim sen bilirsin ama 4 gun sonra git ntsye filan bakilsin suyuna baksin bi sknti yoksa eve gelirsin zaten doktor der sana su gun yine gel diye
Bsrsdf Bence bekleme git sen allah korusun bebeğin dışkısını felan yiyebilir kendisine ve sana zarar verebilir o yüzden çok bekleme derim
Beybeybi Seyda123 ben daha once iki dogum yaptım bu uc olacak hep bebıslerım 40haftayı gecıyor 3veya4gunle ama doktor benım rahmımı acıyo elıyle ve 24saat ıcınde kendı sancılararım baslıyor o gece bebıslerım doguyor her ıkısındede onu yaptı bıde 8yıllık doktorum cok guvenıyorum kadına grncte degıl yasını baya slmıs anlıyor ısınden sende doktora sorsan kendı acabılırmı elıyle ❤️
Busrasahin7714 Seyda123 40+5 de dogurdum. Kendi sancim acilmama yetmedi suni sanci aldim. Hic de abartildigi gibi degil. İnsanlarin tek derdi mahvolacaksiniz deyip gecip karsimiza izlemek bence. Bebegin saglikli ise 42. Haftaya kadar dogumun yolu var. Zaten bebek icin verilen dogum gunlerinin hepsi tahmin. Bu nedenle iki hafta daha toleranslı davraniyorlar. Mahvolacaksiniz klübüne inanma. Sen rahat ol ki bebeginde rahat olsun
NekwaSultan Seyda123 Canim benim ilkim 42 de dogdu 2. 40.6 da doğdu. duzensizdi sancılar 4 cmle suni aldım inan ilkte kendi sancimdan kolaydı. 4 gun bekle olmadı suni al. Ebeni dr.unu dinle kisa zamanda kurtulursun.