zeynepdurunun_annesi Kızlar bunu e bebekte gördüm fiyatı diğerlerine göre daha uygun geldi. Kullanan var mı tavsiye eder misiniz? https://imgyukle.com/i/olDsNv
Muhasebeciana zeynepdurunun_annesi bende avent var ama bunlar asiri ise yariyor avent gibi saglammidir onu bileniyorum tabiki
Fadmet zeynepdurunun_annesi ben de çok merak ediyorum kalitesini. Normalde aventin kalkanını düşünüyordum ama iyiyse eğer bu çok daha uygun
B8use zeynepdurunun_annesi bende awent kullandım ama sağlamsa işe yarar kesin faydası oluyor fakat bir iki gün daha bekle e bebekte Şubat ayı boyunca her gün indirim olacak kategorilere ayrılıyor indirim broşürü bir gün sonra felan yayınlanır takip et indirimden al
zeynepdurunun_annesi Muhasebeciana ben de avent almayı düşünüyordum ama bunu görünce fiyat cazip geldi açıkçası 🧐
Muhasebeciana zeynepdurunun_annesi yani isterseniz bi yorumlarina bakin ebebek yorumlari vardir kullananlar memnunsa alabilirsiniz
Acemianne__ zeynepdurunun_annesi evet memnunum hemde uygun fiyatı da :) doğumdan önce takmaya başlarsanız hem yara olmayı önler hem sonrasında da işinize yarar
zeynepdurunun_annesi Fadmet herkes iyi diyor bence aynı işlevi görüyordur indirimdeyken alacağım mutlaka
Ayazmami Bende mycey aldım bugün kullananlar öneriyor bütçe meselesi tabi gönül gümüş ister ama çok pahalıya 🙄