Byy34 Hanımlar bugün adet günüm idrar testi yaptım 2 kere ilkinde çok belirgin çıktı 3 saat sonra diğerini yaptım onda da çok çok silik çıktı sizce var mıdır gebelik bir daha mı yapsam yoksa 3 gün daha beklesem mi malum bayram dolayısıyla kan testi veremiyorum
deletedmom6295 Byy34 halsizim deyip acile gidebilirsiniz 😀 ilaç yazmadan da gebelik şüphem var deyince seve seve yapmak zorunda kalıyorlar
Betul44 Byy34 inşallah hamilesindir canım ilk yaptığın önemli idrar testleri sabahları en iyi sonucu veriyor zaten diğerlerinin silik çıkması normal bende öyle olmuştu şuan 5+4 deyim darısı başına inşallah 🙏🤗
Patito__ Byy34 ozellerde yaparlar kan testi ama bence hamilesin bnde ikikez yapmistm ayni koyulukta cikmamisti tebrik ederm 😊
Epelinkiran bende adetime 3gün kala pahalı early testlerden yaptım negatif çıktı. Sonra adetim 4gün gecikti dandik bi test aldım silik çıktı. Farklı fakrlı markalarda 3-4 test daha yaptım haftasonuydu doktora gidemedim. Hepsi silik çıktı bi ertesi sabah ilk idrarla yaptığım baya belirgin çıktı. Şuan 8 aylık hamileyim. Silik çıkıraa yanılma ihtimali neredeyse yok. Çünkü o hormon sadece hamilelik durumunda salgılanabiliyor ve azcık bile salgılansa silik çıkıyor