Elfgrcn Husneeeeee benimde hiç halim yok zor yürüyorum yolda penguen gibi 😬 arasıra adet ağrısı gibi ağrı oluyo bende sizdede oluyo mu
mirumm544 Bizde 40 olduk bugün. Nst de sancı 75 lere seyrediyor fakat yeterli degil , düzensiz deyip geri gönderiyor. Enfeksiyonda yanında cabası ,bende devlete gidiyorum inşallah 2 hafta daha beklemem 😟
Husneeeeee mirumm544 inşallah ya insan mecburluktan cekiyoz devlette güzel de işte bu kadar beklemek çok yoruyo
Ocakbebegi mirumm544 75 sancı baya da yüksekmiş he 😬 bu sayıya çıktığında ne hissediyorsunuz peki çok ağrı hissediyor musunuz yoksa sadece kasılma sertleşme falan mı?
Husneeeeee Elfgrcn oluyo kasiliyo bebek toplaniyo belime ağrı giriyo genelde gece gündüz bişeyim yok ama geri gidiyo 40+4 olduk bekliyoz daha ya
Ocakbebegi Elfgrcn Husneeeeee Benim de öyle kızlar adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama girip girip çıkmıyor yani 10 dk da 1 kez 1 dk şeklinde değil de sürekli bir ağrı gibi bel ağrım ve adet ağrım. Kasılmalar da aynı şekilde sertleştiğinde 7-8 dk sürüyor o sert hali. Anlamadım :/
Elfgrcn Husneeeeee evet aynı şekilde benimde geceleri aynısı oluyo çok toplanıp belime ağrı yapıyo karnımda adet ağrısı gibi hafif ağrıyo ama düzenli değil işte düzenli olsa doğurcaz😂
Zeyno15 Husneeeeee Kusura bakmayin nasil anlatayim bilemedim, böyle seffaf sümüksü kivaminda akinti geldi biraz fazlaydi bu akinti sonra da icinde cok ince pembe akinti vardi cuma günü. 2 gündürde sabahlari acik kahverengi akinti oluyor.
Husneeeeee Elfgrcn Aynen ya sabah Dr a gıdım dedim poliklinik yapmiyormus yarın kaldım acildeymis dua ediyorum yarın sancım gelsin de doğsun diye 🙏🙏🙏😔😔
Ocakbebegi Zeyno15 aynı ben aynı 😅 her sancıya ümit bağlıyorum saate bakıyorum sonraki ne zaman gelecek diye 😅 nişan bile gelmedi ya doktor çatı muayenesi yaptıktan sonra dediki biraz kanama olabilir yok kanama bile olmadı hiç bişry gelmiyor 😅 açıklığına baktılar mı bu arada kaç cm?
Zeyno15 Ocakbebegi aynen 😂 gecen hafta pazartesi bakacakti bakamadi mantar var dedi fitil ve krem verdi, cuma günü kontrol vardi tekrar ebe suan gerek yok doktor muayenesine dedi. Yarin tekrar gidicem kontrole o zaman bakarlar 🤷🏻♀️
Husneeeeee Ocakbebegi Ocakbebegi bugun evi temizledim hiç oturmadim belim agriyo ama geciyo bekliyoruz daha sizlerde durum ney