Mrv58 Ben 32+ 4 günlük hamileyim annemlere gitmeyi düşünüyorum eşim başka sehirde olduğundan tek başıma otobüsle (servis tarzı) gideceğim. Ama sakıncalı mı bana yardımcı olur musunuz ?
Aysesinan23 Mrv58 doktorunuza sorun . Soramıyorsanız da mesela ben 16. Haftada yolculuk yapmam gerekmişti bana doktorum 1 saat gidip 10 dk mola verecek şekilde gidebilirsin demişti. Gideceğim yol 3 saatlikti . Sık sık mola verebilecekseniz gidin yoksa bence riske atmayın
Arashsn Mrv58 bende bunu merak ediyorum bizde 34 haftada falan ailemin yanına gitmem gerekiyor ve bizim de yolumuz 16 saat bu hafta doktora soracam
Fatma-onal Mrv58 yaa bende 7 haftalık hamileyim haftaya senelik izin kullanıcam araçla 13 saatlik bir yola gidicem doktorumla konuşacam ama herkes çok riskli diyor
Cokistersengelerbence Mrv58 ben 8-9 haftalık hamileyken Ankara’dan Antalya’ya, Antalya’dan İstanbul’a, İstanbul’dan Ankara’ya geldim. Çok şükür birşey de olmadı😀
Mrv58 Aysesinan23 kendi aracimizla 20 gün önce 6 saat geldim bişey olmadı ama bazıları sakın cikma haftan büyük otobüs şöyle böyle dedi kafam karıştı 🙄
Mrv58 Fatma-onal ilk 3 buçuk ay ben yolculuğa çıkmadım hiç tutunma feln dediler bide birz ağrılarım vardı sonrasında 7 saat kendi aracimizla gittim iki saat arayla 15 er dakika yürüyerek geri 3 ay snrasi yine aynı şekil geldim simdi 3 buçuk saatlik yol yine iki saat arasında molada yuruyrmecegim doktorumu aradım sknti olmaz dedi 20 gün sonrasina geleceğim zaten
Fatma-onal Cokistersengelerbence oo baya cesaretlisiniz bende İstanbul’dan Mersin’e gidicem evde de uzanıyorum aslında araba da uzanıcam acaba nerde etkiliyor bebişleri onu anlayamadım 🥲
Mrv58 Cokistersengelerbence valla kimisi korkutyr bu sefer cesaret edilmiyr ama bı defasında ben acildeyken birisi gelmişti doktor ona biraz tavır yaptı bir süre keşke cikmasaydin daha mı önemliydi dedi
Cokistersengelerbence Fatma-onal ben normalde araç yolculuğunu asla sevmem. Ama söz konusu tatil olunca kendi aracımızla gittik. Çok şükür birşey olmadı