kereminannesiiiiiiiii Merhaba güzel kadinlar.. gebeligimin 22. Haftasindayim bebegimde hidronefroz var bu yuzden amniyosentez bile yapildi genetik bu rahatsızlık çıkmadı ama sorun devam ediyor bu sorunu yaşayıp bebegi saglikli dogan var mi
LawyerEce kereminannesiiiiiiiii Kuzenimin bebeğine böbrek büyümesi teşhisi koymuşlardı anne karnında ama bebek sağlıklı doğdu düzelmiş daha sonradan.
Zeytin20 kereminannesiiiiiiiii kaç mm? Geçmiş olsun. Benim oğlumda da böbrek genişlemesi vardı. 32 den sonra durdu. Doğduktan sonra 1 sene takip edildi 1 yaşında normale pelvis normale dönmüştü. Eğer arkaya sızdırma olmazsa genelde erkek bebeklerde görülen bir olay.
kereminannesiiiiiiiii Zeytin20 su an biri 9.2 mm digeri de 6.4 mm böbrek ceperini etkilememis su an bobrek islevini yapıyor dedi doktor. İnsallah benimki de kendiliginden gecer
Zeytin20 kereminannesiiiiiiiii oğlum 3 yaşında. Tam hatırlamıyorum ama sınır 10-:11, mm diye hatırlıyorum. Takip edin. Doğunca da ürolog mutlaka görsün. Sızdırma olmadığı sürece korkmayın. Geçer inşallah. Cinsiyet erkekse yenidoğan sünnet öneriliyor.