2cucukanasi Mervekrmn naz yada nisa çok güzel ama ecrin ismi önerilen bir isim değil canım manası ücret demek detaylı araştırmanızı öneririm
Afro-dit Mervekrmn kız çocuğuna isim bulmak daha zor gerçekten 30.haftanin içindeyim ilk kızımin adı asel ama bu kızıma bir isim bulamadım beğendiğim isimler hep çevremde var isim bulsam ya yunan mitolojisinden geliyor yada internette ki anlamları gerçek olmuyor
Mervekrmn @2cucukanasi ya bılmıyordum ısım bulmam o kadar zor kı ne koysak bılemıyoruz anlamı ınternette yazdıgıyla cok baskaymıs
LawyerEce Mervekrmn Sadece Naz’da çok güzel bence. Artık isimlerin yanına Nur, Naz, Su vs tercih edilmiyor tek başına çok güzel Naz. Nisa’nın yanına Hayrunnisa da çok güzel bence anlamı açısından. Ben Dila Gülce☁️ koyacağım.
Mervekrmn @LawyerEce esım ecrın ısteyınce bende yanına 2.bı ısım olsunn ıstedım o kadar zorkı ısım bulmak ne yapsak bılmıyorum😊
LawyerEce Mervekrmn Bizde düzgün karar veremedik eşimin fikri Gülce. Bende Dila istedim. Koyduk Dila Gülce. İlk çocuğumda bu kadar zorlanmadım. 😬
Mervekrmn @LawyerEce bızımkısı ılk oldugu ıcın bırbırımızın onerdıgı ısımlerı pek begenemıyoruz artık napıcaksak ortak bı yol bulamadık😊
Mervekrmn @Afro-dit vallahı benımde oyle ya o kadar zor kı ılk oldugu ıcın bı de ozenıyorum begendıgım ısımlerde benımde cevremde hep var napıcagımı bılmıyorum🤷♀️