Karanfila Dün aşı oldum Bugün yan etkileri çok kötüydü covid gibi hatta teste gitmeyi düşündüm ağrıdan ağladım siz de böyle oldu mu 17. Hafta
Bsranurrr Karanfila ben oldum 1 ay önce ilk aşımı ama hiç Bi şey olmadı hafif kol avrisi oldu o kadar kişiden kişiye değişiyor ya ..
bilges Karanfila kimine şekilde yan etki yapabiliyor özellikle biontec için diyorlar. ben 17. ve 24. haftada sinovac oldum bi sknti olmadi . 34 de biontec oldum 24 saat süren kol ağrım ve şişmesi olmuştu sonra oda geçti. ama ablam oldu oda 2 3 gün grip gibi oldu aşıdan sonra
Gul-2407 Bende cuma günü oldum 3. Dozu kol ağrısı hafif halsizlik oldu benim ikinci dozda daha ağırdı
Karanfila Kas eklem baş ağrısı feciydi bu derece olabileceğini düşünmedim doktor önerdi diye oldum acile gittim ama yan etki olduğunu söyleyip geri gönderdiler parol alıyorum 😥
BayanUlgerr Bende oldum Perşembe günü kol ağrısı ve hafif halsizlik dışında herhangi bi sorun olmadı şükür
Elifsnm Biraz ağır oldu kol agrisi halsizlik başım zonkladi kemiklerim çok ağrıdı oturamadim yürümek te zorlandım 1 gün sürdü ama sonra geçti çok şükür
1melisa Karanfila bende oldum biontec aynı haftadaydım covid geçirenlerle aynı etkileri yaşadım ama 1 gün sürdü sonra geçti
Zambak55 Karanfila ikinci doz oldum sarsmadı bile biraz kol ağrısı o kadar canım tetenoz da da aynısını demişlerdi çok ağır fln diye hiç etkilenmedim bünye ile ilgili galiba
Selin-ozmrtt Karanfila bende son haftalarımdayım 37+1 im şuanda. Hatırlatma dozumun tarihi gelmiş olsam mı olmasam mı diye arada kaldım😕