busra_deniz 24 haftalık hamileyim sağ elimde 1 aydır olan uyuşma var orta iki parmağımı hissetmiyorum. Sabahları ve gün içinde avucumu kapatamıyorum benimle aynı durumu yaşayan var mı? Bunun için doktora giden var mı?
papatya981 busra_deniz benim sabahlari uyaninca ellerimde oluyor ama uyuşma tarzı değil kapatıp açamıyorum yarım saate geçiyor uyuşma bende 22.haftada falan olmuştu ama 2 hafta falan sürdü sonra geçti
Barisinannesi busra_deniz karpal tunel olabilir gebelikte odemden dolayi eklemlerde fazladan dolma oluyor bu da sinirlere basi yapiyor. Fizik tedavi ya da ortopediye giderseniz size bileklik ve egzersiz gosterebilirler
busra_deniz papatya981 bende de 20. Haftada başladı çok hafifti ama artık çok ilerledi gün içinde hiç iş yapamıyorum en basiti kahvaltı da filan çatal bile tutamıyorum magnezyum ilacı da kullanıyorum arada sodasını da içiyorum ama değişmiyor
Aycha busra_deniz Merhaba, boyun fıtığı veya karpal tünel sedromu nedeniyle olabilir, dilerseniz bir nöroloji doktoruna muayene olunuz. Geçmiş olsun.