DeryaSekban Gulsahdogan ben böyle bir süreç yalamadım fakat takip ettiğim bir kız yaşadı. Hatta sezeryan olacaktı gün verilmişti fakat bebek erken gelmek istedi. Özel bir hastanede özel olrak doğuma alındı ve eşiyle kendisine yine özel bir oda tahsis ettiler. Tek farkı doktor mavi önlükle değil beyaz önlükleydi 😬
Reisezg Aşınız varmı benimde eşimin iş yerinde çıktı suan belirtimiz yok ama aşımda yok olursam naparım bilmiyorum 34 haftadayım
Mozarella Reisezg 2 aşım da vardı grup gibi atlatıyorum hafif ama kan sulandirici ve redoxon başlandı
alaaaanur Yaşamadım ama dün şahit oldum Malatya devlet hastanesi doğumhanesinde coronalı bir hasta doğum yapıyordu. Ebe beyaz tulum giymiş hasta başında bekliyordu. Kapı açıktı. Bir sure sonra bebek sesi duyuldu. Korkmayın bence her şey gayet normaldi.
Gulsahdogan Her şey normale döndü kızlar ilginize çok teşekkür ederim. İki biontek aşılıydım. Hamileyken olmuştum bide aşılarımı. Karantina süresi 1 haftaydı baya zorlu bi süreçti çok şükür geçti
Gulsahdogan @Mozarella bugün 13. Gün hala tam iyileşemedim ve işin kötüsü doktorum her hafta korona testi istedi doğuma yakın olduğum için
Gulsahdogan @Mozarella negatif çıktı test sonucum. Ama hala hastayım zor geçiyor bu hastalık. Burun akıntısı geniz akıntısı öksürük hala var çok şiddetli olmasada yinede geçmedi. Bide kulaklarım tıkalı ilk günden beri