Melegimmbnmm Bebekonfor sitesinden beşik alıp memnun kalanlar yada kalmayanlar memnuniyetlerini yazabilirler mi arkadaşlar🤗 ahşap örgü korumalıklı modeli düşünüyorum ahşap kalitesi süngeri tülü vs bilgilendirir misiniz🙏🥰
Semaan Melegimmbnmm merhaba gaziosmanpaşada golf bebek ve genç mağazasından aldım memnun kaldım baya kullandım 2,5 yasında oğlum artık kendi yatağında yatıyor fiyatlarında uygun instagramdan bakabilirsin
Ozge Melegimmbnmm ben de oradan almayı düşünüyorum e bebekte teşhir ürünü de hoşuma gitti. Kendi sitesinde daha uygundu ordan alacağım ama ben de bilmiyorum burada durayım.
blueberyy00 Melegimmbnmm Pierre Cardin aldık biz uyku seti yatak vs 5500 geldi bayide biraz indirimde yaptılar hem büyüyen beşik hem çekmecesi yavru yatak olabiliyor hoşuma gitti kullanışlı da geldi
NrcnGltkn Ya bende sartemobilyanin kendi üretimi olan beşiğine bayıldım ama cookkk pahalı bir beşik fiyatı 4400 tl 😱
Papatyaytt NrcnGltkn bende oradan sipariş verdim haftaya gelicek canm daa fiyatlar articakmis yani bize saolsun annemm aldı 🥰❤️
NrcnGltkn Papatyaytt Ne kdra aldnz siz acaba yarından itibaren yeni fiyatlar çıkacakmış ama bütçemin çok çok üstünde 🥺
Papatyaytt NrcnGltkn taksikle 4.700 e geldi canm Biz yine alamazdikta annemler aldıkları için onların bütçesinden gitti yani