Gulsahyayla Kızlar 39 haftadayim çarşamba günü sezaryen olucam ama eşim temaslı ve bugün hastalandı biraz test verdi. Eğer o pozitifse bana da bulaşmıştır 😔 özel bir hastanede doğum yapacağım normalde. Eğer pozitif olursam yine aynı şekilde doğumumu yapabilir miyim yoksa pandemi hastanesine mi sevk ediyorlar
Onner Gulsahyayla canım gecen arkadaşım doğum yaptı. Dogumdan 1 hafta once kovit pozitif çıktı. Doguma gün verdi yine de doktor. Dogumdan 2 gun önce tekrar testte pozitif çıktı ama dogumu sezeryan ile yaptılar zaten iyilesmek atlatmak uzere oldugu icin doktor sakıncası yok demis bebehi de verdi evlerindeler suan bebek de gayet iyi.
Aylinulu Gulsahyayla ben de 38.haftada yakalandim iyileşmeyi bekliyorum esim atlatti ben daha atlatamadim 😔
Rumeysayenerkurt Gulsahyayla merhaba canım benimde eşim pozitif çıktı 2 gün sonra ben sancılandım doğum yapmak istediğim özel hastaneye gittim ama temaslı olduğumdan dolayı beni devlet hastanesine yönlendirdi test falan yaptırmamıştım, erken doğum diye geçiyordu birde 35 haftalıktık henüz o yüzden devlete gittim ama doğum olmadı. Maalesef test yaptırmadan yatırmazlar istediğin hastaneye ya devlete gönderir yada test yap gel der
Gizemin-minnakI @Gulsahyayla pandemi şehir hastanelerine sevk ediyorlar . Özeller kovidli doğum yapmıyor maalesef . benim bildiğim bu şekilde .
Gulsahyayla Gizemin-minnakI teşekkür ederim. Eşim bugün test yaptırmıştı sonucu pozitif çıktı az önce. Ben sabah teste gidicem. 2 yıldır kendimizi koruduk tam doğum haftasına rast geldi. Negatif çıksam çocuğumu babası yanımızda olmadan doğurcam. Pozitif çıksam zaten beter 🤦♀️ öyle mutsuzum ki
Onner Gulsahyayla istanbulda özel bi hastanede doğum yaptı. Gebeliğin basindan beri ayni doktora gidiyordu zaten.
Esraengin06 Özelde doğumu geç normal muayene bile yapmıyor doktorun olmasina rağmen covid hastensine gidiyorsun direk
Esraengin06 Gulsahyayla verirler ama cobidli olan hastaneye verirler ben Ankara’da yaşıyorum burda böyle
Jonsnow Canım hiç moralini bozma belkide bulaşmamıştır bile, eşim geçen hafta pozitif çıktı üşüttüğüne öyle emindik ki sonucu beklerken bile yan yana TV izliyorduk ama bulaşmadı çok şükür şuan negatife döndü bile iyi düşün iyi olsun 🙏
Gulsahyayla Jonsnow inşallah bulaşmamıştır da doğum tarihini ertelemeye çalışırız doğumda yanımda olamazsa hem o hem ben psikolojik olarak çökeriz. O kadar heyecanla bekliyo ki bebeği kucağına alıp koklamayi. Allah başka imtihan vermesin ne diyeyim ki
Gulsahyayla Rumeysayenerkurt şu an temaslilar işe filan gidebiliyorlar biraz daha gevsetildi kurallar ama sizin ne zamandı bu olayı yaşamanız
Rumeysayenerkurt Gulsahyayla bende bu yüzden hiç istememiştim doğum yapmak Allahta nasip etmedi gerçekten alıp kucağına sevemicek koklayamıcak bu durumu düşünmek bile zorken, neyseki doğum olmadı aradan 10 gün falan geçti şuanda normal doğum için beklemedeyiz şükürler olsunki 🙏🏼
Jonsnow Gulsahyayla 7 günden sonra karantina bitiyor canım eşin pozitif bile olsa karantinası bittiği için risksiz gözüküyor ve doğumuna gelebilir yani eğer sende aşılıysan temaslı sayılmıyorsun temaslı olsuian bile 7 gün sonra bitiyor seninde karantina eşim pozitif çıktığı gün beni aradılar ve aşılı olduğum için temaslı olmadığımı söylediler yani doğumu 7 gün erteleseniz yeter eşinde doğumuna katılabilir böylelikle sağlıkla kucağına al geçmiş olsun ☺️🙏
Rumeysayenerkurt Gulsahyayla çok değil 1 buçuk hafta önce geldi başıma. Yakın bir zamanda aşı yaptırdığım için temaslı gözükmeyeceğimi söylemişti sağlık bakanlığı. Ben henüz test yaptırmamıştım eşimin pozitif olduğunu söyledim gittiğim doktora oda beni bana bulaşmıştır düşüncesiyle burası pandemi hastanesi değil devlet hastanesine gitmen gerekiyor dedi doğum olursa diye
Rumeysayenerkurt defnelobe hangi hastane bu çok merak ettim benim gittiğimde bebek dostu hastane çünkü kabul etmediklerini söyledi birden fazla kişi
Gulsahyayla Rumeysayenerkurt Ben bugün 39+1 oldum. Çocuk ters. Makat gelişli. Normal doğum yapmayı çok istiyordum. olmazsa ben de sancımi bekleyeyim belki de bebis sanciyla döner de normal dogururum