Deletedmom_33 Sedaeness Pendik Medipol de perinatoloji bayan doktordu. Yılbaşı öncesi 1250 TL civarıydı muayene+detaylı. Şuan akc oldu bilmiyorum arayıp sorabilirsiniz hastaneyi tek doktor zaten perinatoloji de
Aycha Sedaeness Merhaba, kendisini tanımıyorum ama Mecidiyeköy’de özel muayenehanesi olan Dr. Aytül Çorbacıoğlu var.
Mavi010518 Sedaeness Medipol Çamlıca Emine Aydın Mukemmel kesinlikle o kadar detaylı bakiyorki anlatamam 1 saat içeride kaldım artık ben sıkıldım yeter dicektim hatta benim bebiş kalbini tam olarak göstermedi diye bir gün sonra tekrar gel dedi yine gittim en baştan 1 saat daha baktı verdiğim paraya degdi
Broca Çamlıca medipolde emine aydın aşırı iyi ve ilgiliydi. Kesinlikle öneririm ben memnun kalmıştım.
Aycha Bebegimvebennnnn Forumda bir kaç ay önce 550 - 600 TL gibi bir rakam ödendiğini yazan arkadaşlar olmuştu ama yeni yılla birlikte fiyat değişmiş olabilir.
Broca bsraaa00 Açıkçası üsküdar-Ümraniye civarında en uygun fiyatlardan biriydi. Özel kliniklerde daha yüksek paralar istediler. Ocak ayından sonra zamanlamıştır diye düşünüyorum o yüzden direk bir ücret söyleyemem ama gerçekten verdiğiniz paraya değiyor içiniz rahat çıkıyosunuz odadan. Her sorunuzu da içtenlikle yanıtlıyor doktor hanım. Benim eşim emniyet personeli olduğu için indirim vardı bir de. Siz de kurumunuzu söyleyip indirim olup olmadığınız sorabilirsiniz belki anlaşmaları vardır. Telefondan da fiyat bilgisi veriliyor bu arada☺️
Hasduy İstanbul Şişli Prf. Aytül corbacıoğlu esmer kendısı perınetalog cok memnun kaldım en ınce ayrıntısına kadar bakıyor tavsıye ederim, Nakit 550 taksıt 750 ucret