Sevdanur522 Kizlar sanki altima kaciriyormusum gibi ic camasirim islaniyor ama ne oldugunu anliyamiyorum akinti desem degil bildigim su gibi akip geliyo bu nedir tehlikeli birsey mi
sedroj Sevdanur522 ben bu dertten muzdaribim. 2-3defa doktora koştum suyum değildi enfeksiyondan kaynaklı ve ya idrar da kaçırmış olabilirsin dedi doktor ama siz yine de görünğn
Makskala Sevdanur522 ay daha dün gittim acile su gibi ıslanıyordu çamaşırım. Bu ikinci başıma gelişi. Çok şükür sadece enfeksiyon dedi bebeğin suyu değilmiş
Sevdanur522 Serapcemre 15 haftaligim 2 defa dir ayni seyi yasiyorum sabah doktora gidicem insallah bebekte bisi yoktur
Sevdanur522 Serapcemre akintim oldugu zaman kremsi oluyo ama bu sanki altima kacirmisim gibi ip islak renksiz sivi
Serapcemre Sevdanur522 inş akıntıdır canm ama sanmıyorm bebeğin suyu olsa birden gelir ya da azar azar gelir benm de öyle geliyor camasırım su gibi oluyor akıntıdan enfeksıyonda var
Serapcemre Sevdanur522 o tarz da akıntı işte benm de oyle gelıo ills sümüksü gibi akıntı olcak die bir şey yok
Cemreninannesiii Sevdanur522 mutlaka bir acile görünün suyu da geliyor olabilir enfeksiyon da kapmış olabilrsiniz ihmale gelmemeli vakit kaybetmeyin bence
Sevdanur522 _tulayb26 bol sivi tukettigim icin daha once gecirdigim enfeksiyonlardan dolayi olabilecegini soyledi bebek gayet iyi oldugu icin ek olarak tahlile ihtiyac olmadigini soyledi
Fatmaozdemir Bende duşta bir anda yaşadım idrar mi amniyon muu karıştırdım. Bekledim biraz ertesi gün hastaneye gittim bebek hareketleri de azalmıştı çünkü. Sonuç suyu çok iyi düşük ya da doğum belirtisi yok bebek de uyuyor 🤦🤦🤦🤦