2609nrgl Ayserose1001 canım ben görüyorum dikkatli bakınca belli oluyor inşallah benişin seninledir yarın tekrar yap 🌸
Afifeelif Ayserose1001 bende göremedim canım yaa.. ilk idrarla bir daha dene yarın sabah inşallah vardır.🤲💮
Because Ayserose1001 ben gördüm sanki erken yaptığınız İÇİN tam net gözükmeyebilir .adetinize ne kadar var
Ayserose1001 Because 5-6 gün canım ortalama bende gördüm bu sabah ilk idrarla yaptık çok çok silik ondan artık adeti beklşycem eğer verebilirsem kan vercem bugün bugün ki hemen silik dipte çıktı ama resimde gözükmüyor ben zor görüyorum canım dua et lütfen 🥰
Sarikan93 Ayserose1001 valla belli belirsiz var gibi canım benimkide böyleydi fotoğrafta kalite düştügü için belli olmuyordu ama kendim prediktore baktığımda belli oluyordu 3 buçuk 4 haftalık falandı o zaman bebeğim
nurellmas7 @Ayserose1001 Benimde böyleydi dün canım 5-6 gün var adetime, bat kadar bekleyeyim diyorum artık🤔😇
Sarikan93 Ayserose1001 inşallah canım bence normal test değil erken gebelik testi al ben erken gebelik testi yapmıştımda öyle çıkmıştı erken gebelik testinde daha koyu çıkar bence cizgi
Hilalkl Ayserose1001 canım hemen cıktıysa vardır eger 5 dk dan sonra cıktıysa kuruma cizgisi olabilir hemen cıktıysa bence var