Fbd Kızlar ben çok endişeliyim ve ve arada karnım küçülüyor yumuşuyor gibi geliyor ve çok korkuyorum sizde de oluyor mu
Esra___ Fbd akşamları genelde sert oluyor Cnmm benim de hazımsızlık ve şişkinlikten dolayı gündüzleri yumuşak oluyor normal bi durum bence tam tersi sert olunca korkuyorum ben
Esilaminel Fbd gündüzleri küçülüyor daha esnek oluyor ama geceleri gerilmekten büyümesinden patliycak gibi oluyorum... Hayirlisiyla saglikla huzurla kucaginiza almaniz dilegiyle⚘
Oznurboluzun Fbd bizde bugün 18 haftalık olduk çok endişeleniyorum malesef 2 gün hiç bir şey yoktu dün biraz hisseder hibi oldum bugün yine yok bakalim ne zaman hareketlenicek benimde sabah kalktığımda göbek yok gibi oluyor 😂😂
Muhammedamine Fbd 20 haftalığım benimde oluyor bebeğin o anki bulunduğu yere bağlı galiba sonra yine sertleşiyor
Fbd Muhammedamine ben çalışırken artık son saatlerde müthiş geriliyor bazen çok yumuşak oluyor yokmuş gibi endişe duyduruyor yaramaz
Fbd Esra___ bende sert olduğun da hemen oturuyor yada uzanıyorum oda strese sokuyor salında haklısın 😊
Fbd Esilaminel amin inşallaaah sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah bu kaygılı günleri gülerek hatırlayalım
Fbd Oznurboluzun ben hissedip hissetmediğimi de pek bilmiyorum bir kaç kere balık Kayar gibi bişey hissettim o kadar insan hemen hissetmek istiyor 😊 sanki hissedince herşeyimi bilecek iyi olduğunu düşünecek hep
Slv Bende de bugun nefes darligi var kalkamadim yataktan dogru duzgun midem sis gibi anlamadim. Insallah boyle devam etmez😣