Nisa52 Mzg_15 iyi akşamlar bende duygu hanıma gitmeyi düşünüyorum.Hastane muayene ücreti ve Doğum fiyatları hakkında bilginiz varmı
Mzg_15 Nisa52 doğum fiyatlarını bilmiyorum suanlik 13 haftalığım ikili test fiyatını sorduğumda 860 TL dediler muayene ücreti ise 265 TL
Nisa52 Mzg_15 ilk gebelik normal oldugunda 2. Ciye sezeryan kendi isteğmzle yapılıyor mu acaba.Ayy okdar bilgilendirmeye ihtiyacım var ki strese girdim şimdiden
Mzg_15 Nisa52 bilgim yok ama yapılıyordur diye tahmin ediyorum çevremdeki herkes duygu hanıma gidiyor ve memnunuz güler yüzlü ve mesajlara anında cevap veriyor Birde emine hanımı çok övüyorlar ama hiç gitmedim emine hanıma
Nisa52 Mzg_15 çok teşekkür ederim.Öğrendiğinzde rica etsem bir kere daha yazabilir msnz.Beylikdüzü medilife ile bu hasta arasında kaldım
Mzg_15 Alkan-29 13 haftalığım ama her gitmemde ultrason da iki üç gün büyük çıkıyor anlamış değilim sizinde öyle oluyor mu kaç haftalıksiniz
Alkan-29 Mzg_15 Bugün itibariyle 31 haftalık olduk ilk zamanlarda bende de 2 3 gün önde çıkıyor du ama sonra demedi tam haftasinda 2 3 gün ondem gitmesinde sıkıntı yok geriden gelmesin cok ta onden gitmedikçe sıkıntı yapmayın inşallah
Pearl123 Alkan-29 Duygu Hanımın muayenesi 320 tl oldu. Normal ve sezeryanada aynı fiyat veriyolar 11.400
EzqiCevizli Pearl123 ben geçen hafta gittim 8bin ₺ doğum ücreti Anadolu Hastanesi’nde , acaba doktordan doktora fiyat mi farkediyor ?
Pearl123 EzqiCevizli Silivri Anadoluyamı gidiyorsunuz. Hangi doktor ? Biz doktor ismi vermeden fiyatlandırma bölümünden sorduk öyle demişlerdi. Eğer öyle birşey varsa tekrar sormak gerek neye göre fiyat veriyolar 🤷♀️
EzqiCevizli Alkan-29 evet evet 8 bin şuan, hatta 6 buçuktan birden 8 e çıkardılar geçen ay… her ay zam mı yapacaklar , ki yaparlar beklenir bu devirde :))))))
Alkan-29 EzqiCevizli keşke sizin dediginiz fiyatlar olss yanılsak biz ama ekim ayinda 7.500 aralık ds 8.500 denmişti acaba sizn anlaşma falan kurum indirminiz mi varda öyle fiyat verdiler