Ozlm007 Senays vallahi öyle bi UFO aldık eve başımıza gelmeyen kalmadı o bin liraya kızıma bişeyler alsam olmaz mıydı yani 😒
Senays Ozlm007 valla tasarruf yapcam diye klimayı açmıym dedim battaniye altında idare etmeye çalıştım şuan ağız burun tikali hasta yatıyorum valla bizi bu hale dusurenlere hakkım asla helal değil şu hamile halimle😡
Ozlm007 Senays al benden de o kadar alışkın değiliz kalın giyinemiyorum menopoz teyzeler gibi ateş basıyor bi kat ince giysem bi tarafım donuyor ne halt yicem bende şaştım 🤦🏻♀️
Elanurgvn61 eslemsi 70 lira gelen elektrik faturamiz 240 TL geldi hakkım haram zıkkım olsun inşallah 😒
charlottececi Kubos01 elektrik tarifenize bakin mutlaka tek zamanli degilse tek zamanliys gecin ay gecmis olsun valla 🙄
Kubos01 charlottececi maalesef bi etkisi yokmuş canım evde olduğumuz saatlerden dolayı kullanım saatleri olunca bi etkisi olmuyormuş
ipekveannesi eslemsi 89 - 117 🤔 aynı şeyleri yaptım klasik ama zamdan dolayı biraz fazla gelmiş. Allah’tan çok değil takmıyorum o yüzden 😅