Asenahil Meleknkkk Yapabilirsin 10 güne kadar sonuç veren testler var benim bir hafta vardı silik çıktı testte kan verdim aynı gün baya yüksekti
tiniminihanim_ Meleknkkk bende cikmadi kuzum 3 gün kala cikti erken lerde bile çıkmadı. Kaset almanı tavsiye ederim çok
femme_sans_defense Meleknkkk denemekten zarar gelmez dene bir. Burada adetine 10 gün kala öğrenenler vardı. Yap varsa azıcık silik çıka bilir
Tomrishatun Asenahil Hangi testis o 10 güne kadar sonuç veren bildiğim piyasada 6 günden sonra gösteren test yok.merak ettim adını yazında bilelim
Ezoo35 Bende adetime 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım. Pespembe oldu test. Belki silikte olsa çıkabilir
Asenahil Tomrishatun Eminim 10 güne kadar olduğu da 3 ay önce alıp eczaninin onerip verdiği bir testin malesef ismini telefonuma kaydetmeden yanlız fiyatı 80-90 gibi olması lazım
Gkcklc Meleknkkk ben 6 gün kala erken gebelikle öğrenmiştim ama sana tavsiyem adetim gecikmesini bekle beta düşük çıkıyor 2 günde bir kan veriyorsun kafan hep orda oluyor çok zor bir süreç şu an o süreçteyim tabi sen bilirsin yine de 💚