Dün akşam kayınvalidem yemeğe bize gelicekti balık yemeye, ben balıkları temizlerken belime ağrı girdi ve o gün gündüz mutfak dolap kapakları ocak tezgah herşeyi temizlemiştim ama zerre yorulmamıştım, balığı o ağrıyla 18.00 gibi temizledim pişirdim salata yaptım eşim ben annem oturduk. Masada dedim ki acaba yemesem mi ki şimdi doğum olursa aç olayım, sonra dedim bel ağrısıyla doğum mu olurmuş ye gitsin😁
O ağrıyla yedim ben duramıcam diyip 19.30-20.00 gibi eşime valizi çantayı aldırdım kayınvalidem tuttuk hastanenin yolunu. Nst bağladılar sancı ilk baş çıkmadı ama ben ölüyorum ahlar inlemeler böyle yaparsan bebeğin kalp atışlarını düşürürsün dediler derin nefes al dedi kız sakin durmaya çalışırken sancılar çıktı 50-60-70 ama beni öldürüyordu. O sıra çatı yaptı kız açıklık 1 cm yok denecek kadar az dedi ama bebek kafası elime geliyor kanalda dedi. Ay dedim bu bel ağrısını çekemiyorum ben normal falan istemem dedim, neyse nstler uzuun uzun çekiliyor derken tahlillerini yapalım doğuma hazırlayalım dediler doktoruma haber verdiler, bu seferde nstde de sancı var 100 lerde ben hissetmiyorum tvden survivor açtım izliyorum🤦🏻♀️🤪
Hiçbişeyim yok dedim artık doğuma hazırlıyoruz dedi ciğer geliştirici yapıldı haftam 36+4 bu arada, covid testi yapıldı damar yolunuz koldan çok kalınsa yapıyorlar değilse baş parmak üstünden yapıyorlar Allahtan kolumdan yapıldı elimin üstünden değil, sonra geldi kız diyor ki evet pınar son 15-20 dk sonda yapalım dedi. Hayır dedim ne alaka onu uyuşturduktan sonra olcam dedim, ay bana demesin mi ameliyathanede iğne yapıp seni yatırcaklar oradakiler bunu orda yapmama izin vermez dedi. Topu birbirinize atıyorsunuz hayır yaptırmıcam dedim ağladım, peki dedi trip atıp gitti kız resmen 🤷🏼♀️
Çişim geldi benim tuvaletim geldi dedim az daha bekle dedi bana ameliyathaneye inceğimiz için😠
Neyse indirdiler sedyeyle eşim görümcem kaynanam hepsi peşimde aldılar içeri içerde var 5-10 kişi hep bi ağızdan bişey söylüyorlar ben ağlıyorum insanı daha da telaşlandırdılar, anestezici geliyo şöyle dur omuzlarını indir arkadan biri niye ağlıyon acımcak diyor sağdan biri yapılıyor şimdi bekle diyor doktorum geldi ellerimi yıkayıp geliyorum tamam mı diyor hepsi bişey derken ben omuzlarımımdüzgün tutamadım sanırım halen çok ağrıyor omuzlarım.
Neyse oldum sıcacık oldu bacaklarım yatırdılar anestezici kadın enjektör iğnesini çıkarmış baldırlarıma sokup çıkarıyor hissediyor musun diye bende giriş çıkış ve ucunun sinek ısırığı hissi verdiğini söyledim. İlk gebeliğim uyuşup uyuşmadığını anlamam bide bilinç açık uyuşturma hiç anlamam bacaklarımı rahat hareket ettiriyorum falan sonra iğneyi omzuma batırdı ucunu bu acıdan bahsediyorum bu acı gibi bacağında oluyor mu dedi yok dedim. O sırada doktorumun karnımı kestiğini hissettim hissediyorum 1.kesik atıldı dedim bana bakıyor tahtanın üstnden bi yandan😁 2.kesik attınız hissettim dedim herşeye muhalefet ve sürekli konuştuğum için ya tansiyon yükseldi ya düşüyordu anestezici bey ağzıma oksijen vereceğini söyledi ama meğersem genel anestezi koklatmış ve sonrasını zerre hatırlamıyorum ama bebişimle beraber çıktık bebişim 2400 gr doğdu küvez görmedi halen hastanedeyiz yürüyüş yapıyorum tek başıma yürüyorum wc gidebiliyorum tek kurtarıcım depend kesinlikle. Bebeğim emiyor şükürler olsun sarılık olmasın diye bekletiliyoruz inşallah birşey çıkmaz ağzında memeyi çok tutuyor tembellik var 🤣 sorularınız gelsin💃🏻