Kavakyellerihercai Kızlar adetim yeni geçti test yaptım ikinci çizgi biraz silik daha önce gebe kaldığımdaki gibi değil hamilelik belirtim yok gibi her gebelik aynı belirtiler mi gösteriyor.
Deryy Kavakyellerihercai erkendir belki bence hamilesinde yinede kan testi ver 😅benmde ikinci hamileliğim sadece göğüslerim regl olcakmşm gibi hassaslaşmıştı okdr testi öylesine yapmıştım valla
Kavakyellerihercai Keyf_endam19 ilk gebeliğimde benimde öyleydi ama şu an öyle bir şey sadece halsizlik var o kadar
benimmdunyamm Kavakyellerihercai gogusum dokunulmaayacsk derece ağrıyordu kasıgım ağrıyordu midem gece uyurken sağa sola dönerken bulanıyordu bir çok belirti adetle aynıydı bulantı hariç hep adet olacam diye bekledim
Kavakyellerihercai benimmdunyamm dış gebelikten korkuyorum adetim iki gün geçti yani gebelik belirtileri yol göğsümde hiç ağrı yok😔 daha önceki gebeliğimde hep göğsüm ağrırdı kasığım ağrırdı😔 biraz daha bekleyeyim diyorum doktora gitmek için ama ya öyleysem diye korku saldı içimi 😔
Asena17 Kavakyellerihercai adetime 1 hafta kala cok agrilarim olurdu benim belim kasiklarim agrirdi hic agrim yoktu gariplik sezdim adetime 4 gun kala test yaptim cikmadi 2 gun kala yaptim cok silik cizgi cikti kan verdim betam 19 cikti simdi 30 haftalik hamileyim
kbrckr1 Kavakyellerihercai içgüdüsel olarak hissetmiştim adet olmayacağımı. Arkadaşım göğüsün kahverengi olan kısmın genişlediğini söyledi bende de öyle olunca adet olacağım gün test yaptım çift çizgi. Benim öyle hergün miğdem bulanmadı kasık bel ağrım olmadı.
Deryy Kavakyellerihercai yok ay kötü düşünüp strese girme herkeste belirti olcak diye bişe ykki arkdşmda hamile kldığında dioduki hiç hamile gibi hissetmiyorum belirti olarak ne kasık ağrısı ne göğüs hassiyti vs 4.haftada 5.haftada kese görülür mutlaka snra içi dolumu die bekletirler 6.haftada kalp atışı dinleniyor acele etme ve biraz kendini rahatlar
Asena17 Kavakyellerihercai betam 19 ciktik tan 1 hafta sonra gittim 4+5 ken kese gorundu 6+5 ken de kalp atisini duydum ilk zamanlar haftam geri den geldi sonra 1 hafta ileri olmaya basladi suan nasil bilmiyorum tesekkur ederim bu arada sagol canim
nazlisucan Kavakyellerihercai daha çok erken belirtiler için. Benim 2 aylıkken haberim olmuştu hamileliğimden sadece koku hassasiyetim vardı.
Kavakyellerihercai Eminedmr inşallah söylediğiniz gibidir 6,5 aylık bebeğime üç sene önce ölü doğum yaptım hep bir korku var içimde 😔
Eminedmr Kavakyellerihercai o korku bendede var kardesim gecen yaz 6 aylik ölü doğum yaptı rabbim evlat acisi gostermesin insallah vardirda sag sağlim alirsin kucağına🤲🤲
Kavakyellerihercai Eminedmr AMİNNN RABBİM Her isteyene nasip etsin sağlıkla kucaklarına alsınlar 😔 rabbim kardeşinize de tüm isteyenlere de hayırlısını versin