Alpaslanim Guzel anneler,anne adaylari 💙 Dun testim pozitif cikti. 34+2 haftaligim. Hastaneye yatirildim. Kanimda pıhtılaşma var. Esimde covid. Allah dusmanima vermesin insaAllah. Sizde bizim icin dua edermisiniz??
Afro-dit Alpaslanim çok geçmiş olsun Rabbım Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah tez zamanda atlatırsıniz Rabbım sizi ve bebeğinizi korusun inşallah 🤲🤲
Alpaslanim Elmaliturtaballilokma Evvelisi sabah cok rahatsizlandim ambulansla acile getirildim. Kan tahlili alindi sonra serum takilacagi zaman serum gitmedi damar yolundan. Siringayla damaryolunu temizledi siringanin ici pihti doldu. Bide kan tahlilinde cikmis sanirim.
Alpaslanim zeynnn5441 oksapar nedir? Covid otestm cikmadan once serum taktilar. Serum gitmedi damarlarmdan
benimmdunyamm Alpaslanim geçmiş olsun canım bende yattim korkma birşey olmaz hamileymisim haberim yoktu tabi Allah şifa versin inşallah
Alpaslanim Makif2112_ sabah cok rahatsizlandim ambulansla acile getirildim. Kan tahlili alindi sonra serum takilacagi zaman serum gitmedi damar yolundan. Siringayla damaryolunu temizledi siringanin ici pihti doldu. Bide kan tahlilinde cikmis sanirim.