Gullcann HavvaNurr38 çok iyi Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarınızı size de bir avazda kurtarsın
Gullcann Asena17 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şimdi ne heyecanlısınızdır var ya ilk gebeliğin de ben de öyleydim sabırsız sayacağım biran önce kucağıma alayım çok güzel zamanlar bunlar tadını çıkarın
Gullcann Saadetali Tabii ki de önemli değil Hayırlı sağlıklı olsun da kız erkek fark etmiyor ama insan genede merak ediyor işte ☺️
Gullcann Saadetali Ay keşke emin olmadan eşya almasaydınız Ben ilk bebeğim de altıncı ayın bittikten sonra almaya başlamıştım
Gullcann NurGulmek benimki 7 haftadan sonra duyuldu hata kan testinde öğrendim yine dr gitmedim 7 ayın bittmesini bekledim kalp atışlarını duymak içim siz kaç haftalıksınız
Gullcann Saadetali doğuma çok az kalmış rabbim bi avzla kurtarsın sizi salıkla sıhhatle bebeğiniz kucanıza almayı nasip etsin
Gullcann NurGulmek daha bişey netleşmeden olumsuz konuşan de hiç sevmem peki sesi duyulmasa bile kalp atışları görünür ultrason da aslında
elfkara İnanmayın benim kiz gözüküyordu erkek oldu ❤🙃 iyi ki erkek oldu da yine de inanmayın çevremde kimsenin tutmadi
Gullcann NurGulmek neeee kurtaj mı bence başka dr git sen bide o görsün çok saçma ama ses duyulmasa bile ultrason da görünüyor dr göstermişti bana kalp atışlarını kırmızk nohut kadar atıyor sürekli