Nurcnr28 ilk bebeğime bu şekilde hamile kalmıştım 😊 her sabah kırmızı ve beyaz soğanı alttan bölünmeyecek şekilde 4 e kesip iki su bardağı suda kaynatıyodum aç karnına içiyodum sonrada o soğanları hafif tuzlayıp yiyodumm adetin ilk gününden 10 güne kadar yapıyodum
ikinci bebemede
1 hafta zencefil tozu ve bal sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı
1 hafta boyunca beyaz ve kırmızı soğan suyu sabah aç karnına 1 bardak suyu
1 hafta yarım demet maydanoz ve yarım limonun kaynamış suyu sabah aç karnına
1 haftada ısırgan otu çayı sabah aç karnına yapın için vücutta ne iltihap ne kis hiç bişey bırakmıyo
ilk yazdığımı yeni evliyken kisim erisin diye yaptım ve aynı ay hamile kaldım ne yazık ki onu kaybettim
ikinci yazdığımıda 4 yıl çok istedim olmadı biri bana bunları söyledi yaptım aynı ay hamile kaldım bi kızım oldu sonra hiç haberim yokken kızım 8 aylıkken yine hamile kaldım o düşük oldu kızım bir yaşına geldiğinde istedim ve hiç bişey yapmadan yine aynı ay hamile kaldım ve ikinci kızım şu an 26 günlük oldu yanımda olmaz diye biley yok Allahın izniyle olacak ama zamanı var her şeyden önce stresten uzak durmanızı çok kafaya takmamanızı tavsiye ederim bunu söylediğim iki arkadaşım hamile kaldı üşenmeden yazdım inşallah işe yarar ve isteyen herkese rabbim nasip eder ben sadece fayda gördüğüm şeyleri paylaşmak istedim 🥰🥰