Delikizz İkinci gebeliğinizde cinsiyete göre belirtiler değişiyor mu acaba. Mesela ilk gebelikte pek bulantım olmamıştı bunda daha çok cinsiyeti değişir mi acaba? Tecrübelerinizi merak ediyorum 🌸
denizvebulut Delikizz ilk gebeligimde hiç bulantı halsizlik yaşamadım, sürekli et yemek istedim erkek oldu. İkinci gebeligimde sürekli bulantı yaşadım, hep yorgunum ve etten tiksiniyorum. Yine erkek 😁
Gecegunesi Delikizz yani bende de farklı oldu açıkçası ilk erkekti bulantım oldu ama hep tatlı yedim kahvaltıda bile bu kız ha bire turşu ekşi çok yorgunluk uyku hali tembellik var oğlumda çok enerjiktim..
Anneyimben22 Delikizz benim ilk cocugum kizdi hep kustum tiksintim oldu aylarca yemek yiyemedim.. suan yine hamileyim gobegin cikmasa hamile oldgumu bilmeyecem bulanti kusma tiksinme sıfır yok yani.. belirtilerimde cok cok farkli karnimda oncekinde yuvarlak bunda sivri..bu da kiz
Ozlemergl Yani benim ilk gebeliğimde hiç bulantım olmadı oğlum oldu bu sefer 4 ay kustum nerdeyse kızım olcak inşallah bende farklı oldu belirtiler
Delikizz Ozlemergl denizvebulut Gecegunesi Anneyimben22 Çoğunluğa bakarsak demek ki cinsiyetten göre değişmiyormuş. Benimde bir oğlum var gönül ister kız olsun ama tabi önceliğimiz sağlıklı olması. Cinsiyet öğrenmemize daha 1,5 ay var aklımda deli sorular 🤪♥️
Beyzanur_ozdemir Gecegunesi yaa bende aynı durumdayım ilk oğlum oldu şuan bilmiyorum cinsiyeti ama seninle aynı belirtilerdeyim bende de farklı olurmu acabaa 😂🙈
Gamzeates Delikizz benim de bir oğlum var 14 haftalık hamileyim sadece sabah bulantılarım olmustu ama bunda sabah akşam yatarken her daim kusma yaşadım kıymadan tiksindim ki oğlum da tiksinme olmadı ama 12+2 de öğrendim yine oğlum olcak Allah nasip ederse 😇
busepoyraz @Delikizz belirtilerle cinsiyetin alakası yok benim 3. Hamileliğim hepsi birbirinden farklı geçiyor
Leylican Oğlum 9aylık ☺️hamileliği aşırı rahattı çok enerjiktim bulantı yoktu. Şimdi 11haftalık hamileyim ölüyorum resmen yediğim bişeyin midemde kalma süresi en fazla 20dk gunde 3tane prilam kulanıyorum. Cinsiyeti bilmiyorum bakalm bende çok meraklıyım☺️
muallimmmm Delikizz ilk gebeligimde 3 ay kustum bulantı sürekli uyuyordum oğlum oldu şimdi bunların hiçbiri yok yine erkek 😀
Gecegunesi Beyzanur_ozdemir bende oğlanda et yiyip bunda pek yemeyenlerdenim yani kız diye nazlı bu falan dediler o kadar zordu hamilelik ki hala zor 🥰
Aslihangktg_38 Delikizz 2 yalında oğlum var şimdi de 17 haftalık hamileyim oğlumdada hiç bulantım falan olmamıştı şimdi kızım olacak oğlumdaki gibi herşey
Esra3890 Delikizz benim ilk oğlumda okadar güzel gectiki hamile olduğumu anlamamistim bulantı koku vs hiç bişey olmamıştı 2. Ama kızım olacak bulantidan öldüm hergun serum taktırdım 18 haftada azaldı şükür ve başından beri hep zor geçti halada öyle 38 haftalık olduk zor geçiyor cinsiyetle alakası varmı sanmıyorum ama her hamilelik farklı oluyormuş