Gamze__79 Kızlar instagramda guvenilir örgü sayfaları varmı bildiğiniz aldıgınjz sayfalar battaniye yelek yani örgü işleri dıyeyom kısacası
Gul33 Gamze__79 instagramda fiyatlar uçmuş o yüzden annem aracılığıyla bir bayana yaptırdım. Hem çok güzel örmüş hem de fiyatları uyguna geldi. İnstagramda battaniye soruyorum 800-900 diyorlar. Yelek en kötüsü 150 TL hırkalar 500 civarı. Çok saçma açıkçası.
blueberyy00 Gamze__79 vardı bir iki yer battaniye felan yaptırmıştim biri cigdemin_elisileri diye bir sayfaydi battaniyemi buraya yaptırdım güzel yapmıştı bir bak istersen diğerini tam hatırlamıyorum sayfasını
Gamze__79 Gul33 ipler de çok pahalı olmus canım benim de annem işliyo işletıyo veya arkadasları da hediye yapıyo da ben de yaptırmak istıyorum battanıye burda 300 tlye yaptıracam iyi mi sence fiyat olarak
Hlyhsrv Gul33 aynen çok pahalı uyguna bulmaniza sevindim. Bende bulamadığım için kendim yaptım mecbur başka çare yok
2melekannesii___ Gul33 Kız onda ne var ben 1200 sattığını biliyorum battaniyeyi ip tanesi 25 30 olmuş. Ben satıcı olarak bakıyorum tabi 😁
aysegulfaruk_ Gul33 30 liraya 3 ip aldım bi yelek bi hirka ördüm valla o kadar pahalı mı satiyolarmis
Gul33 Gamze__79 ben 1.5 ay önce 120 TL’ye yaptırdım battaniyeyi. Bence instagramla kıyaslayınca 300 uygun. İplere çok zam geliyor ama bebek yeleğine en fazla 1.5 ip gidiyor. Ve 2-3 güne örüyorlar, bana fazla geldi İnstagram.
nuhunannesi42 Gamze__79 battaniyenin modeline göre ve ne kadar ip gidiyor ona göre fiyat iyi veya değil denilebilir ben 2 sene önce battaniye işledim etamin kumasa 280 izlemiştim. Yelekleri 90 verdim hep
Hlyhsrv Gamze__79 alize puffy ipin tanesi 20 TL bir battaniye için en az 5 yumak gidiyor hasır modelinde 6 tane den az birazcık kalıyor toplam 120 TL desek 250 TL _300tl arası uygundur. İpin işlemesi zevkli ama Bı zamandan sonra ellerin ağrıyor masanın başında saatlerce uğraşıyor insan.
Gamze__79 nuhunannesi42 8 yumakla işliyor modeli de 2 renkle yapılıyo uzerine işte isim felan yazılıydı kare işlenıp birleştırılıyo ya ondan
Gamze__79 Zehraaaaaaaaaaa ya cok guzel olmus sarı renkte hoş durmuş öok begendim güle güle kullanın inşallah bende heveslendim de Bi ara yapmaya yapabilir miyim ki dedim kendime bu elle yapılıyo sanırım ip kalın olandan
Gul33 Gamze__79 biz fiyatını sorduk kadın ne istediyse o fiyattan verdik. Kızımda da yaptırmıştım aynı kişiye o zaman daha da uygundu. İnstagram gereksiz pahalı geliyor bana
lunam Tuhafiye sahipleri falan da yapıp satıyorlar, onlara da sorabilirsiniz. Benim annemin bi arkadaşı hem malzemeleri satıyordu hem isteyene örüp de satıyordu. Arkadaşlara katılıyorum, instagramda fiyatlar biraz fazla olabilir.