Merhaba Yaklaşık 7 buçuk haftalık gebeyim (son adet tarihine göre)ama sanırım şuan düşük yapıyorum ilk gittigimizde herşey normaldi çok güzel dedi rahim duvarı vs
sonraki hafta gittiğimizde kalp atışını gördük ama yavaş dedi haftaya bir daha çağırdı yine gittik yine yavaş dedi ama bu kez vajinal ultrason Lada bakti daha sonra ertesi gün kahverengi akıntım geldi aradım doktoru gelebilirsiniz gelin bı bakalım dedi yine vajinal ultrasonla bakti gittik herşey aynıydı gebelik duruyordu yine yavaş atiyo ama aynıydı vajinal ultrason dan olmuştur dedi jel den dolayı eve döndük ertesi gün sabah tam kırmızı şekilde kanamam geldi azdı ama beni korkuttu kendi doktorumu aradım dediki Çarşamba günü gelince bakarız eğer sağlıklı değilse kendisini arıcak zaten dedi düşük olucak dedi tatmin olmayıp farklı bir doktora gittim oda vajinal baktı yine kalp atışının çok düşük olduğunu ama gebeliğin bozulmadığı o söyledi ama yüzde 99 düşer dedi bu arada gebeliğin 6 haftalık oldugunuda söylediler yani ya geç gelişim yada geç döllenme dediler herşeyi dediler ama o kadar yıprandım ki bu süreçte çok zormuş sizinde varsa bu tarz hikayelerimiz yazarmisiniz okurum en azından ne bilim çok çaresiz hissediyorum kendimi eşim çok istemişti oda yıkıldı o hala düşmiycek diyo ama pıhtı şeklinde akıntım hafifde olsa var çok zormuş meğer 😔 Allah hepinizi korusun🙏