Deryanur Deletedmom397 bildigim kadariyla ayni sey cunku burada yazilana bakildiginda doktorun parmak yontemi ile baktigini soyluyorlar cati muayenesinde dun gece gittim ve aynen 2 parmagini kullanarak bakti ve acikligin yok dedi
Saadetdemirkan Deletedmom397 bende çok merak ediyorum bunu ya ama sanırım aynı şey bana 2 kere aciklik varmı diye baktılar. Ama hiç aklıma gelmedi çatım uygunmu diye sormak 🙄
Deletedmom397 Tuba704 sanki bana cati muayenesinin daha uzun sürmesi gerekiyomus gibi geliyo ama 2 saniye bile sürmüyo ayni seyse :/
Tuba704 Deletedmom397 😊 Ne güzel kısa hissetmeniz iki parmak ile içeri girip parmaklarını açıp kontrol ediyorlar bana doktorum yapmadı son hafta yapacağız dedi
Saadetdemirkan Deletedmom397 39 oldum bugün. Normalde doktorlarin 37 den sonra yapması gerekiyormus bu muayeneyi ama benimki yapmadı aciklik için ebe bakmıştı 35 haftada
Rumeysaylz Bende bi kaç gün önce rahatsızlandm ve sancım vardı biraz. Ebe açılma var mı diye baktı uzandım sedyeye 2 parmağıyla baktı çok kısa sürdü ama ben kendimi kastığım için acıdı biraz şimdi bu çatı muayenesi mi oluyor aynı zamanda?
Mirzaprens Bn kürtaj olmadan öncee yapıldı rahim açılmış mı diye ebe parmağını sokup içinde açmıştı öyle ahım şahım agrı yoktu amaa Bn gene biraz ahh çektim bilmediğim için sandım daha da sokacak sokmasın 😂😂 annem dıyo canın mı yandı yok dedım baktım iyice ilerletıyo canım yanacak ses cıkardım ki dursun ama hamileyken nasıl olur bilmem tabi onuda yasayıp görürüz inş
DeryaAydnToptas Hayır kızlar çatı muayenesı anatomik birşeydir her insanın farklıdır. Açılma Doğumda olan bırseydır işte rahmın açılması ıcın Meryem Ana Otu içeriz çömelme hareketleri falan yaparız ama Rahim dar ise malesef cocugun geçmesi zor oluyo dıye aezeryana alıyolar