Esma78 Doğumun Sezeryanda ve estetik dikiş yapıldı bu dördüncü pansuman sürekli acile gidip geliyorum duşa girmek istiyorum artık ilk pansumandan sonra gire bilmiştim Çünkü su geçirmez bant yapıştırılmışlardı Ama şu an giremiyorum Çünkü bilmiyorum acilde su geçirmez bant yok sezeryan sonrası kaç pansuman yaptırdınız
Burcu59 Pansuman sadece bi kere yaptirdim o da su gecirmez banti actiklarinda yani dogumumdan 5 gün sonra. Ve doktorum izin verdi dus alımına falan. Dikislerinizde bi sorun falan mi vardi neden okdar fazla pansuman yaptilar ki. Artik acik kalmasi lazim zaten
Esma78 Burcu59 kaç pansuman yapılacağı konusunda hiçbir bilgi alamadım Ben de sürekli gidip pansuman yaptırdım başka bir hastaneye çünkü Doktorum izne ayrıldı
Burcu59 Esma78 kontrolede cagırmamısmıydı doktorunuz normalde ilk kontrolde o bant aciliyor bidaha yapistirmiyolar dikislerinizde bi sorun yoksa. Bence nobetci doktora bi gidin buyuk ihtimal gerek olmayacaktir pansumanada o bantada
Rmyskrkus Esma78 estetik dikişle pansuman yapmıyorsun ki canım gir banyona sadece ameliyat sonrası 2 hafta krem kullanıyorsun yara enfeksiyon kapmasın diye sabah akşam yani banyonu yap kese lif vurma
Guulseeen O su gecrmez bantlar eczanelerdede satılıyor bende kendım alıp yapıştırıp öyle duş almıştm suanda kapalıdır ama nobetcı eczanelerden bulabılırsınız