Cilekreceli1514 Kızlar lohusa takımları ne renk aldınız . Kanama vs yoğun olacağından beyaz önerilmiyor ama genelde de herkesin beyaz tecrübeli annenler mutlaka kanama geçiyor mu ne alalım :/
FusunF Cilekreceli1514 iki tane gecelik aldım biri lacivert biri de beyaz 😂bilerek koyu aldım ne olur ne olmaz ☺️
queen06 Cilekreceli1514 ilkh doğumumda beyaz almıştım hiç kanama vs sıkıntısı yaşamadım taşmadı bundada beyaz aldım lohusa takımı ayrıyettende renkli 2 takım aldım
Deletedmom_7156 Cilekreceli1514 lohusa takımı almadım normal pijama takımı aldim 2 tane biri mor biri siyah ne olur olmaz siyahta kalsin diye
Alpaslanim Uc adet pijama takımı aldm lohusa takimi almadim. Biri siyah biri bordo biri beyaz. Lohusa gecelige verecegim parayla uc dort takim aldm 🤣
Cilekreceli1514 Alpaslanim evet adı lohusa olunca malesef öyle oluyo ben bi beyaz aldım takım ama bide koyu renk alcam sanırım
Cocolingo Cilekreceli1514 benim yok lohusa takımım, bi takım pijama takımı aldım pudra pembesi, bir takımda koyu bir renk alıcam umarım yeterli olur.
Aycan051415 Cilekreceli1514 iki tane normal pijama takımı aldim biri gri biri şu yeşili ilk hamileligimde beyaz almıştım kan filan olmadı hasta bezi kullanmıştım
nazlisucan Cilekreceli1514 ben lohusa takımı almadımm ekoseli pijama takımı aldım çok memnunum😂 Üst kısmı gömlek gibi o yüzden emzirmeside kolay olur.
Betul0635 Cilekreceli1514 ben mavi almıştım çok kanamam olmuştu belki kişiden kişiye değişebilir ama beyaz önermem