Sevdaelmc Kızlar emzirirken göğüslerim çok acıyor dayanamıyorum krem kullanıyorum fayda etmiyor ayva çekirdeği jeli kullandım fayda etmedi zeytin yağ kullandım fayda etmedi napcam ben 😩 emzirme vakti geldiği zaman tüyler diken diken oluyor yardıııım 😞
iremss Sevdaelmc hava almasını sağla kapalı kalmasın bi süre emzir başkası gazını çıkarsn sen biraz açık bırak yani, gümüş kapak alma şansın varsa öneririm, mustela ve lansinoh kremler de çok iyi
MerveNur- Sevdaelmc sarı kantaron ve incia göğüs kremi sürdüm bikaç kere 5. Günümüz yaranın çoğu iyileşti hala emzirirken acıyor ama dayanılmayacak gibi değil
Mrv1007 Sevdaelmc emzirme bittikten sonra hafifçe elle sağma yapıp çıkan sütü göğüs ucunuza sürüp iyice kurumasını bekleyin 💜 Gebe okulunda en iyi yöntemin bu olduğunu söylemişti ebe. İnşallah şifa olur
Zeyneb12 Sevdaelmc bacım lahanayı al lahanadan 4-5 yaprak kopar yıka kurula onu buzdolabı poşetine koy soğusun buz tutmasın sonra onu göğsüne sar süt vermediğin zamanlar südyenle destekle inş şifa olacaktır mutlaka dene istersen internete de yaz bu lahanayı ama mutlaka dene
MerveNur- Sevdaelmc Rabbim şifa versin de güzel güzel besleyin inşallah ama sarı kantaron cidden yaralara iyi geliyor deneyin
hunilimom Sevdaelmc sadece meme ucunu alıyorsa evet çok açıyor o kahverengi yuvarlakla beraber almasını sağlayın her emzirmeden önce kendi sütun İLE uçlarını ıslat emzirdikten sonra açık kalsın 10-15 dk sıkı sütyen felan kullanma benim arkadaşlarım fito krem kullandılar geçirdi ben lansinoh kullandım bana fayda etti
Sevdaelmc hunilimom çok teşekkür ederim canım başta fayda ediyordu bana da ama artık etmemeye başladı canım öyle yanıyor Kİ 😩
hunilimom Sevdaelmc o kadar çok cektim ki gümüş kapaklarda iyi diyorlar biraz pahalı ama ben kullanmadım hiç kullananlar memnun