Kibarbaby bhdrrabia ilk aşerdiğim şeydi hamileliğimi öğrendiğim gün bi demet yedim ☺️ Takılmayın böyle şeylere
Yildizim bhdrrabia canım abartmamak şartı ile tüketebilirsin. Doktoruma sormuştum bebeğe etki etmesi için senşn en az bir kasa maydonoz Yemen lazım demişti 😊
Beratalpinannesii Ben de ilk başta yedim ama yesem ne yemesem ne yani çok ta aşırı sevdiğim bişey değildi zaten şimdi böbreklerde fln olursa yiyorum yoksa yemiyorum aramıyorum da ☺
Beratalpinannesii Ama mayonez hamburger kola fln bunları çok arıyorum yani doğumdan sonra bolca yicem nasipse😄
detetedmom404 Beratalpinannesii ben hergün yiyorum hamburger mayonez birşey olmaz diye düşünüyorum ☺️ Tabi evde kendi yaptığınız hamburger olursa içiniz daha rahat eder
Angell İlk defa duyuyorum hep de yedim bence de fazla takılıyoruz bu tarz şeylere sakin olmakta fayda var her zaman
Dyg34 bhdrrabia hamilelikte sakıncalı oldugunu sağlıkcılar üzerine basarak niteliyor ama çok canın cekti ise buraya yazdıgına göre aşerdin herhalde ye bir parca bir kere yemekle birşey olmaz yani