Sinem_20 Esraliiii ilk kızımı 4 aylıkken 2. Kızımı 1 yaşında deldirdim 3. Kızım 2 yaşında hala deldirmedim😁
Morprenses Esraliiii benim çok bebekken deldirmiş annem ama 2 -3 yaşında çıkarmışım kendi kendime zararda vermişim kulaklara. Yaramaz bi cocuk olmamama rağmen
HafsaMeyra Benim kızım 9 yaşına girecek daha yeni deldirdim çünkü istemiyordu sonradan kendi deldirmek istedi deldirdik
LawyerEce Esraliiii Kızım biraz zaman sonra 3 yaşına girecek. O kadar kişinin küpesi olmasına rağmen heves etmiyor benim küpelerime çok güzel anne der sadece. Ilerde biraz daha büyüyünce deldirmek isterse deldiririz. Çocukluğumda benimde kullağımı deldirmişler gençken hiç takmak istemezdim çıkartınca izi kalırdı çok sinir bozucu. Belki takmak istemez.
elf0 Esraliiii 9 aylıkken deldirdim ben kızıma saç kulak vs çekemiyor o dönemde iyiki de o zaman çekmişim bi yalından donra saçındaki tokayı da hep çekiyodu çünkü sonra çok sorun olur erkenden deldirin bence
elf0 Esraliiii arkadaşım yanımda tutmuştu bence bi düşünün sonrasında benim kız asla bırakmazdı 2 buçuk yaşında şimdi toka bile taktırmıyo çok inat iyiki o zaman delmişiz ağlıyo biraz ama acıdığından değil deldiren adamdan korkmuştu maskeli felan gördü diye
Feyzaveannesi Esraliiii Öffff bende aynı dertten muzdaribim. Kızım 3.5 yaşında ve daha deldirmedim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Naazli Esraliiii ben deldirmicem. Görsel olarakta güzel bulmuyorum açıkcası komik geliyo bana 😂😂 büyüdüğünde ne zaman isterse deldirsin. Kıyamam da zaten sanırım minicik bebeğin kulağını deldirmeye 🥰🥰
uyanancirkiin Esraliiii benim kızım kendi istiyordu küpe o yüzden deldirdim korktum iltihap falan olur canı çok acır diye ama çok şükür saniyelik bi ağlama yaşadık iltihapta yaşamadık ☺️ Sizinde kızınız istiyorsa deldirin ama uzun bi süre küpe değişimi yapmayın bence ☺️
UmutsuzPolyanna Esraliiii ben Allah nasip ederse ilk yaşında deldirmek istiyorum annemden benden kız kardeşim den kalan aile yadigarı sayılacak altın küpeler var hepimiz de 1 yaşımızda o küpeleri taktık bende kızıma 1. Yaş gününde yadigarı teslim etmek istiyorum bizden artık kardeşimin kızı olursa ona geçer ondan sonra Allah kerim 🥰😍
Nilufar_1996 Kışın deldirilmez diye biliyorum iltihap olabilir. İlk baharda deldirin bence ne kadar küçük olursa o kadar iyi sonra korkar ben 20 yaşımda falan korkarak deldirdim ama hiç acımıyormus çok korkuyordum kaç defa kapısından dönmüştüm