Halimea Ayseee60 5 ve 6 aylikken kendini belli ettiler kimse inanmiyodu hamile olduğuma 🤦♀️ şimdide 3 çocuğum var diyiyorum onada inanmiyolar aaa gercektenmij 😳
Leylasiva21 Ayseee60 ben 24 haftalık hamileyim karnim yok denecek kadar az ama benim safra kesemde taş var diye hâlâ bile kusuyorum
Karkubra27 Ayseee60 18+3 günlük olduk canım şimdi çıktı 5 ci ayimizw girdik 4 bittikten sonra küçük bir gobus çıkıyor 🤗
Berru 5 aylık gebeydim hala 27 beden kotlarimi giyiyordum ve üçüncü çocuğum şuan 7 aylığım 28 haftalık sanki doğuracak gibi karnım var eğilip kalkamıyorum nefes alamıyorum
Beyzanur_ozdemir Berru ister istemez vuct genişliyo normale dönüyo sonda tekrar aynı döngü derken ilkle diğer gebelikler bir olmuyo canım
Tubmavi Ayseee60 3. Ayda gösterdi kendini normale göre biraz fazla büyüyor benimki 4 aylık olduk yarım kilo aldım.
aleyy26 Ayseee60 3 aylik gebeyim karnim 4-5 gundur belirgin hale geldi boyum 1.70 kilom 60 karnim belli olmaya basladi ama sadece kendim anliyorum bide kocam 😂
Beyzanur_ozdemir Ayseee60 kızzz o bebek dedğin göbektiirr iştahımda açıldı diyosun yolun başındasın dikkat et sağlıklı beslnmeye çalış sonra bebeğe değil kendine gidiyo o kilo 🙈 ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım ama vucudum kas oldgu için hemen gitti göbekse kalmamıştı dikkat et
Ayseee60 Beyzanur_ozdemir iştahım iyi ama dikkat ediyorum bazen gaz sancısı oluyor ondan da sismis olabilir
bluees1207 Ayseee60 15. Haftadayım normaldede ben yemek yiyince göbeğim hemen çıkıyordu kilolu değilim (55kg idim)ama koca göbekliyim😊 şimdi herkes göbeğin çıktı diyip seviyorlar ama bana hep boş yap hava löp et gibi geliyor 😂 şuan 58,7 kg oldum 😞