Buglemebrr Merhaba güzel anneler ve güzel anne adayları 🥰 Diyarbakır memorial da Dr Burhan özele giden var mı ? Varsa kaçıncı hafta sezaryen yapıyor ? Ve sezaryen de eli nasıl ? 🌺🥰
Gnysrp Buglemebrr ablamlar hep onda sezeryanla doğum yaptı gayet memnunlar bende bu gebeliğimde ona geçtim Sezeryan olan herkes memnun çevremde çok ona giden.
2melek_annesiii Buglemebrr çarşamba günü sezeryan olacagım burhan beyde çevremde ona giden çoktu hepsi önerdi ilgisi alakası iyi dikişide güzel yapıyormuş yaşayıp göreceğim bende inşallah memnun kalırım
Gnysrp yesimemr sezeryan ücreti ne acaba her gidişimde bi an önce hastaneden çıkayım diye unutuyorum sorayım bende takipli hastasıyım
Buglemebrr Edanurg24 acaba erken al desem alır mı ? Eşim burda olmayacakta o yüzden 37+5 te al desem alır mı 😒
yesimemr Buglemebrr gelişimde bir problem yoksa alabilir de bize bir gün bile çok önemli demişti bebek icin
Edanurg24 Buglemebrr yesimemr evet katılıyorum bize de aynısını dedi. Bir gün bir gündür anne karnında dedi. Ama bir danışın en iyi kararı bebişin gelişimine göre doktor verir
Buglemebrr Gnysrp valla bende Edanurg24 artık soracam bakalım ne dicek kaçıncı hafta gün veriyor bilginiz var mı
Buglemebrr 2melek_annesiii yo tabi kesinlikle söyledikleriniz de haklısınız bende çok şey duydum hakkında. Bir de kaçıncı haftada gün veriyor ?