Spinal sezaryen olarak kızım dünyaya geldi 🤗 Herşeyin zorluğu olduğu gibi bununda elbet zorlukları vardı. Hastaneye yatışım yapıldı planlıydı, son dakikaya kadar hep mutluydum strese asla izin vermedim. Ameliyathaneye girdiğimde titreme başladı ama ekip o kadar güleryüzlü ki konuştukça o titremem biraz daha azaldı. Sonra anestezici geldi ve iğneyi yaptı normal bir kan alma gibi ama yattığınız yerde yan dönüyorsunuz o şekilde sırttan yapıyorlar. Daha sonra doktorum Volkan hoca geldi ve muhabbetle birlikte ameliyata başlandı. 6-7 dk geçti geçmedi kızımın ağlama sesiyle birlikte kavuşmamız gerçekleşti 🤗🙏🏻🧿🤍 çok şükür 🙏🏻 yaşadığım süre boyunca tattığım en güzel andı. Bana gösterdiler fotoğraflarımız çekildi ve kızım muayene olmaya ve babasına kavuşmaya gitti. Ben ise geri kalan dikilme işlemlerinden sonra kızıma eşime aileme kavuştum Allah isteyen herkese nasip etsin muhteşem bir duygu. Tam 1 saatte odaya geri geldim çekiştirme hariç hiç bir şey hissetmedim elimin üstünden damar yolu açtılar en büyük yaşadığım acı oydu çünkü damarlarım sıkıntılıydı. Odaya geldikten bir kaç saat sonra bacaklarımı hissetmeye başladım ve süreç bizim için hafif ağrılı bir şekilde başladı. Zor ama kızımı gördükten sonra hemen ayaklanmak istedim cuma günü oldum bugün pazar destek almadan yavaşta olsa herşeyimi yapabiliyorum. Allahım bekleyen isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun 🙏🏻🧿🎀