Beyzayucel36 ggkca rahatsız etsekde yok cıkmıyolar valla guya kız cocukları erken dogar derler ne gelen var ne gıden 🤣🤣🤣
ggkca Beyzayucel36 bence kızlar anne karnında da naz yapmaya başlıyorlar, hayaller 38. Haftada falan doğurmaktı ama, bu gece 40 oluyoruz daha kanala girmemiş.
Ruzgarperisi cikilob bunu yaptıktan ne kadar sonra doguruyorsun? Bende 39+0 haftaligim.dogsun istiyorum artik
DeryaEFE1126 ggkca 39+4 kilosu biraz önden gidiyor o yüzden çarşambaya kadar gelirse normal olacak gelmezse sezaryen olacağım Allah sabır versin en kısa sürede sağlıcakla kavuşalım bebişlere 🎈
Gamzekayaaa DeryaEFE1126 Ay ayni hafta ve gundeyiz benimkide kilosu önde gelmezmi yani 🤤 doktor henuz bisey demedi cuma gunu kontrol var
DilaraKum Yaaaa bendee doğurmadım kanala inmemiş benim bebiste sağlıkla gelsin tabikide bebsler ama insan artık kucağına almak istiyor❤ 39 +1 den selamlae
ggkca DilaraKum Aynen insan sabırsızlanıyor, sevmek, öpmek, kokusunu içine çekmek istiyor🥰 sağlıcakla gelsinler İnşallah ❤️
DeryaEFE1126 Gamzekayaaa canım kilo da önemli tabi ama çatı ve baş çevresi de önemli o yüzden ben sezaryen olacağım yüksek ihtimalle